KİBAR:" Okullarımız YGS İçin Hazır"

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 03:47, Güncelleme: 17.06.2020 - 03:47
 

KİBAR:" Okullarımız YGS İçin Hazır"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçede LGS'ye girecek öğrenciler için her türlü hazırlığın yapıldığını bildirdi.

Kibar, yaptığı açıklamada, sınavın güvenli bir şekilde yapılabilmesi için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Sınavın yapılacağı okullarda dezenfekte çalışmalarının yapıldığını ifade eden Kibar, şunları kaydetti: "Öğrencilerimiz için sınavda 195'i sınav salon görevlisi olmak üzere 332 personel görev alacaktır. Kovid-19 önlemleri kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce sınav yapılacak tüm okullara toplam 4046 cerrahi maske ve 96 antiseptik solüsyon dağıtılmıştır. Öğrencilerimize okullarımızın girişlerinde maskeleri verilecek. Ayrıca oluşturulan 23 temassız dezenfektan standında öğrencilerimizin el hijyeni sağlanarak binaya alınacak ve sınav salonlarında bulunan portatif el dezenfektanlarını da kullanabileceklerdir. Öğrencilerimiz sınav sırasında isterlerse maskelerini çıkarabileceklerdir. Okullarımızın tamamı ve sınav salonlarımız dezenfekte edilmiştir."
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçede LGS'ye girecek öğrenciler için her türlü hazırlığın yapıldığını bildirdi.

Kibar, yaptığı açıklamada, sınavın güvenli bir şekilde yapılabilmesi için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Sınavın yapılacağı okullarda dezenfekte çalışmalarının yapıldığını ifade eden Kibar, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz için sınavda 195'i sınav salon görevlisi olmak üzere 332 personel görev alacaktır. Kovid-19 önlemleri kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce sınav yapılacak tüm okullara toplam 4046 cerrahi maske ve 96 antiseptik solüsyon dağıtılmıştır. Öğrencilerimize okullarımızın girişlerinde maskeleri verilecek. Ayrıca oluşturulan 23 temassız dezenfektan standında öğrencilerimizin el hijyeni sağlanarak binaya alınacak ve sınav salonlarında bulunan portatif el dezenfektanlarını da kullanabileceklerdir. Öğrencilerimiz sınav sırasında isterlerse maskelerini çıkarabileceklerdir. Okullarımızın tamamı ve sınav salonlarımız dezenfekte edilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.