KIRIM’DA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2019 - 04:54, Güncelleme: 26.08.2019 - 04:54
 

KIRIM’DA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM

Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Başkan Vekili Şevket Öndüç, “Kırım’da Engelleri Birlikte Aşalım” kampanyasını başlattı.

Kurban kesimi ve et dağıtımı için Kırım’a giden Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Başkan Vekili Şevket Öndüç, Kırım’da yaşayan engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak adına “Kırım’da Engelleri” Birlikte Aşalım” kampanyasını harekete geçirdi. Şevket Öndüç konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘’Kırım’da soydaşlarımıza bize vekalet edilen Kurban etlerini ulaştırırken ailelerle sohbet etme imkanı gördüm. Kırım’da spastik engelli ve diğer engelli kardeşlerimizi görünce gözlerime inanamadım. Şok oldum bu devirde bir tekerlekli sandalye ile hayata tutunacak olan engellileri gördüm. Bu durumu hemen Kırım Müftülüğümüz ve Kırımdaki gönüllü kardeşlerimizle paylaştıktan sonra Derneğimizde bu olaya acil çözüm gerektiği kanaatine vardık. Dünya Kırım Tatar Derneği yönetim kurulu aldığı kararla Dünya genelinde  ‘’KIRIM’DA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM’’ kampanyası başlatmaya karar verdik.” dedi. Yurt içinden ve Yurt dışından Kırımda engelli kardeşlerimiz için Tekerlekli sandalye ve ailelere yardım için aşağıdaki numaralarla irtibata geçebilirsiniz. Mustafa Sarıkamış:   05427223044   Şevket Öndüç:           05551780083
Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Başkan Vekili Şevket Öndüç, “Kırım’da Engelleri Birlikte Aşalım” kampanyasını başlattı.

Kurban kesimi ve et dağıtımı için Kırım’a giden Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Başkan Vekili Şevket Öndüç, Kırım’da yaşayan engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak adına “Kırım’da Engelleri” Birlikte Aşalım” kampanyasını harekete geçirdi.

Şevket Öndüç konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘’Kırım’da soydaşlarımıza bize vekalet edilen Kurban etlerini ulaştırırken ailelerle sohbet etme imkanı gördüm. Kırım’da spastik engelli ve diğer engelli kardeşlerimizi görünce gözlerime inanamadım. Şok oldum bu devirde bir tekerlekli sandalye ile hayata tutunacak olan engellileri gördüm. Bu durumu hemen Kırım Müftülüğümüz ve Kırımdaki gönüllü kardeşlerimizle paylaştıktan sonra Derneğimizde bu olaya acil çözüm gerektiği kanaatine vardık. Dünya Kırım Tatar Derneği yönetim kurulu aldığı kararla Dünya genelinde  ‘’KIRIM’DA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM’’ kampanyası başlatmaya karar verdik.” dedi.

Yurt içinden ve Yurt dışından Kırımda engelli kardeşlerimiz için Tekerlekli sandalye ve ailelere yardım için aşağıdaki numaralarla irtibata geçebilirsiniz.

Mustafa Sarıkamış:   05427223044

 

Şevket Öndüç:           05551780083

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.