KIRIM’DAKİ KARDEŞLERİNE KUR’AN-I KERİM GÖNDERECEKLER…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2019 - 04:45, Güncelleme: 03.12.2019 - 04:45
 

KIRIM’DAKİ KARDEŞLERİNE KUR’AN-I KERİM GÖNDERECEKLER…

Dünya Kırım Tatar Derneği Seydişehir Şubesi, Kırım’da ki kardeşlerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

“Kırım’da Engeleri Birlikte Aşalım” kampanyası kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Kırım’da ihtiyaçları olan engelli kardeşlerine tekerlekli sandalye yardımında bulunan Seydişehir Dünya Kırım Tatar Derneği’nin, şimdi de İlçe Müftülüğü ile birlikte organize ederek Kırım’a Kur’an-ı Kerim göndermek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda Seydişehir Belediyesi ile beraber yaptıkları çalışmayla karşılaştıkları Uluslararası engelleri de aşarak, Kırım Müftülüğü’ne 6 bin Kur’an-ı Kerim göndermişlerdi. İlçe Müftülüğü ile Dünya Kırım Tatar Derneği’nin birlikte organizesiyle tekrar Kırım’a Kur’an-ı Kerim göndermek için çalışmaların başlatıldığı bildirildi.    
Dünya Kırım Tatar Derneği Seydişehir Şubesi, Kırım’da ki kardeşlerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

“Kırım’da Engeleri Birlikte Aşalım” kampanyası kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Kırım’da ihtiyaçları olan engelli kardeşlerine tekerlekli sandalye yardımında bulunan Seydişehir Dünya Kırım Tatar Derneği’nin, şimdi de İlçe Müftülüğü ile birlikte organize ederek Kırım’a Kur’an-ı Kerim göndermek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda Seydişehir Belediyesi ile beraber yaptıkları çalışmayla karşılaştıkları Uluslararası engelleri de aşarak, Kırım Müftülüğü’ne 6 bin Kur’an-ı Kerim göndermişlerdi.

İlçe Müftülüğü ile Dünya Kırım Tatar Derneği’nin birlikte organizesiyle tekrar Kırım’a Kur’an-ı Kerim göndermek için çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.