KIRIM’IN KALBİ SEYDİŞEHİR’DE ATIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2019 - 09:25, Güncelleme: 07.10.2019 - 09:25
 

KIRIM’IN KALBİ SEYDİŞEHİR’DE ATIYOR

Dünya Kırım Tatar Derneği başkanı Mustafa Sarıkamış Kırım’da yaşayan engellilere tekerlekli sandalye almak için konser düzenliyor.

Seydişehir’de bulunan  Dünya Kırım Tatar Derneğinde yaptığı  basın açıklaması ile bilgi veren Sarıkamış; “Amacımız Kırım’da yaşayan engelli kardeşlerimize Tekerlekli sandalye alabilmek için Kırım’ın en ünlü sanatçılarını Seydişehir’de düzenleyeceğimiz ‘Kırım’da Bir Engeli Sen Kaldır’ konserinde Seydişehirliler ile buluşturmak istiyoruz.’’ dedi. Sarıkamış, konser için çalışmalara hız verdiklerini ve Gülbüs Erdoğan, Ali Taşçı, Olcay Değirmenönü’den oluşan bir komite kurduklarını ifade etti. Seydişehir’deki konsere Kırım Tatar Sanatçıları Metin Batur, Mamed Cafarov ve Ayşe İbragimova sahne alacağı belirtildi. Konser 1 Kasım 2019 günü Saat 20.00 de düzenlenecek konserin gelirinin tamamı Kırımdaki engellilere Tekerlekli sandalye alımında kullanılacağı ve sandalyeler Kırım Müftülüğü tarafından teslim edileceği öğrenildi.
Dünya Kırım Tatar Derneği başkanı Mustafa Sarıkamış Kırım’da yaşayan engellilere tekerlekli sandalye almak için konser düzenliyor.

Seydişehir’de bulunan  Dünya Kırım Tatar Derneğinde yaptığı  basın açıklaması ile bilgi veren Sarıkamış; “Amacımız Kırım’da yaşayan engelli kardeşlerimize Tekerlekli sandalye alabilmek için Kırım’ın en ünlü sanatçılarını Seydişehir’de düzenleyeceğimiz ‘Kırım’da Bir Engeli Sen Kaldır’ konserinde Seydişehirliler ile buluşturmak istiyoruz.’’ dedi.

Sarıkamış, konser için çalışmalara hız verdiklerini ve Gülbüs Erdoğan, Ali Taşçı, Olcay Değirmenönü’den oluşan bir komite kurduklarını ifade etti.

Seydişehir’deki konsere Kırım Tatar Sanatçıları Metin Batur, Mamed Cafarov ve Ayşe İbragimova sahne alacağı belirtildi.

Konser 1 Kasım 2019 günü Saat 20.00 de düzenlenecek konserin gelirinin tamamı Kırımdaki engellilere Tekerlekli sandalye alımında kullanılacağı ve sandalyeler Kırım Müftülüğü tarafından teslim edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.