KİTAP OKUMA DURAĞININ İLK ADIMI ÇAVUŞ İLKÖĞRETİM OKULU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2016 - 05:30, Güncelleme: 07.11.2016 - 05:30
 

KİTAP OKUMA DURAĞININ İLK ADIMI ÇAVUŞ İLKÖĞRETİM OKULU

CHP kadın kollarının hazırladığı ?Kitap Okuma Durağı? projesinin ilk durağı Çavuş İlköğretim okulu oldu.

Projeyi hazırlayan Kadın kolları başkanı Aysel Sayğı, Kübra Güzel, Emine Korkmaz, Emine Arıkoğlu, Yunus Emre Çınar gönüllü bağışçılardan topladıkları kitapları kütüphanesi olmayan Çavuş ilköğretim okuluna bağışladılar. CHP kadın kolları üyeleri Kütüphaneleri ve kitaplıkları zenginleştirmek amacıyla oluşturdukları proje Çavuş ilköğretim okulunda ki kütüphane eksikliğinin giderilmesine vesile oldu. Esnaflar, ev hanımları ve diğer duyarlı vatandaşlardan toplanan 350 tane kitap diğer sandalye, masa ve kitaplık gibi demirbaşlar Çavuş ilköğretim okuluna teslim edildi. Bu projenin güzel bir başlangıcı Çavuş ilköğretim okulunu kütüphanesinin oluşturulmasından sonra kitap bağışlarının kütüphanesi olmayan ve kütüphanesinde eksiklik bulunan okullara kitapların bağışlanacağı öğrenildi. Projeyi oluşturan CHP Kadın kolları üyeleri, kitapları bağışlayan vatandaşlara teşekkür ederek, bu projenin devamı için duyarlı vatandaşlarımızdan bağışlarını beklediklerini ifade ettiler.
CHP kadın kollarının hazırladığı ?Kitap Okuma Durağı? projesinin ilk durağı Çavuş İlköğretim okulu oldu.

Projeyi hazırlayan Kadın kolları başkanı Aysel Sayğı, Kübra Güzel, Emine Korkmaz, Emine Arıkoğlu, Yunus Emre Çınar gönüllü bağışçılardan topladıkları kitapları kütüphanesi olmayan Çavuş ilköğretim okuluna bağışladılar.

CHP kadın kolları üyeleri Kütüphaneleri ve kitaplıkları zenginleştirmek amacıyla oluşturdukları proje Çavuş ilköğretim okulunda ki kütüphane eksikliğinin giderilmesine vesile oldu.

Esnaflar, ev hanımları ve diğer duyarlı vatandaşlardan toplanan 350 tane kitap diğer sandalye, masa ve kitaplık gibi demirbaşlar Çavuş ilköğretim okuluna teslim edildi.

Bu projenin güzel bir başlangıcı Çavuş ilköğretim okulunu kütüphanesinin oluşturulmasından sonra kitap bağışlarının kütüphanesi olmayan ve kütüphanesinde eksiklik bulunan okullara kitapların bağışlanacağı öğrenildi.

Projeyi oluşturan CHP Kadın kolları üyeleri, kitapları bağışlayan vatandaşlara teşekkür ederek, bu projenin devamı için duyarlı vatandaşlarımızdan bağışlarını beklediklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.