KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2017 - 06:57, Güncelleme: 29.03.2017 - 06:57
 

KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

53. Kütüphane Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi

53. Kütüphane Haftası Kutlama Programı çerçevesinde Türk Kütüphaneciler Derneği ile Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde,  81 ilde, aynı gün, aynı saatte yapılmakta olan eşzamanlı kitap okuma etkinliğine Kaymakam Aydın ERDOĞAN, eşi Hava ERDOĞAN, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı “81 İlde Kitap Okuyoruz”   sloganıyla Özel Özgüven Sistem Koleji tarafından düzenlenen etkinliğin amacının toplumun ilgisini kitap ve kütüphanelere çekmek ve toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak olduğunu anlatan Kaymakam ERDOĞAN etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür etti ve öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
53. Kütüphane Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi

53. Kütüphane Haftası Kutlama Programı çerçevesinde Türk Kütüphaneciler Derneği ile Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde,  81 ilde, aynı gün, aynı saatte yapılmakta olan eşzamanlı kitap okuma etkinliğine Kaymakam Aydın ERDOĞAN, eşi Hava ERDOĞAN, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı

“81 İlde Kitap Okuyoruz”   sloganıyla Özel Özgüven Sistem Koleji tarafından düzenlenen etkinliğin amacının toplumun ilgisini kitap ve kütüphanelere çekmek ve toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak olduğunu anlatan Kaymakam ERDOĞAN etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür etti ve öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.