KİTAP OKUMA ŞAMPİYONU DİŞ HEKİMİ BİR BAYAN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 07:37, Güncelleme: 22.03.2018 - 07:37
 

KİTAP OKUMA ŞAMPİYONU DİŞ HEKİMİ BİR BAYAN

İlçemizde son bir yılda en fazla kitap okuyan kişi Diş Hekimi Süreyya Çelik Cesur oldu.

54. Kütüphane Haftası’nda okumak için kütüphaneden en fazla kitap alan Dr. Süreyya Cesur: “Boş zamanlarımda kitap okumuyorum, günlük görevlerimi planlayıp okumak için özel zaman ayırıyorum” diyerek kitap okumanın önemini vurguladı. Gazetemize konuşan Diş Hekimi Cesur: “İnsanlık kavramı yazının icadıyla yaşıttır. Yazı=Kitap olmasaydı insanlık tarihi olmazdı. Bizim kişisel tarihimiz de yaşamımızdaki gerçek kazancımız da tanıdığımız insanlar ve okuduğumuz kitaplardır” dedi. Yazarların bilgi birikimlerini, yıllarca verdikleri emekleri bir kitapta bize sunmaları, muhteşem bir hediye diyen kitap okuma şampiyonu Diş Hekimi Süreyya Cesur: “Kitaplar olmasa Yunus Emre’yle, Mevlana’yla, Ömer Hayyam’la sohbet etme imkânımız olur muydu? Bu sebeplerden kitapçıya ödenen para kitabın baskı tutarıdır. Gerçek değerini ödeyemeyiz” şeklinde konuştu. İş yoğunluğuna rağmen haftada 2 kitap okuyan Cesur: “Halk kütüphanesine bizi binlerce değerle buluşturduğu için teşekkür ederim” diyerek 54. Kütüphane Haftası’nda kütüphanelerin kitap okumada ne kadar önemli olduğunu dile getirdi.
İlçemizde son bir yılda en fazla kitap okuyan kişi Diş Hekimi Süreyya Çelik Cesur oldu.

54. Kütüphane Haftası’nda okumak için kütüphaneden en fazla kitap alan Dr. Süreyya Cesur: “Boş zamanlarımda kitap okumuyorum, günlük görevlerimi planlayıp okumak için özel zaman ayırıyorum” diyerek kitap okumanın önemini vurguladı.

Gazetemize konuşan Diş Hekimi Cesur: “İnsanlık kavramı yazının icadıyla yaşıttır. Yazı=Kitap olmasaydı insanlık tarihi olmazdı. Bizim kişisel tarihimiz de yaşamımızdaki gerçek kazancımız da tanıdığımız insanlar ve okuduğumuz kitaplardır” dedi.

Yazarların bilgi birikimlerini, yıllarca verdikleri emekleri bir kitapta bize sunmaları, muhteşem bir hediye diyen kitap okuma şampiyonu Diş Hekimi Süreyya Cesur: “Kitaplar olmasa Yunus Emre’yle, Mevlana’yla, Ömer Hayyam’la sohbet etme imkânımız olur muydu? Bu sebeplerden kitapçıya ödenen para kitabın baskı tutarıdır. Gerçek değerini ödeyemeyiz” şeklinde konuştu.

İş yoğunluğuna rağmen haftada 2 kitap okuyan Cesur: “Halk kütüphanesine bizi binlerce değerle buluşturduğu için teşekkür ederim” diyerek 54. Kütüphane Haftası’nda kütüphanelerin kitap okumada ne kadar önemli olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.