Kız Meslek Lisesinden Kan Verme Kampanyası

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2019 - 01:46, Güncelleme: 13.03.2019 - 01:46
 

Kız Meslek Lisesinden Kan Verme Kampanyası

Seydişehir  Leman - Kadir Parıltı Mesleki Anadolu Lisesi Türk Kızılay’ı olarak siz değerli  Halkımız  18-65 yaş arası  kişilerin   Kan  verebileceği velilerimizin desteği ile kan bağışlayarak binlerce hayat kurtarmak ve ileride çocuklarımızın kan bağışını bir davranış şekline dönüştürebilmesini sağlamak amacı ile 15.03.2019 Cuma günü Leman Kadir Parıltı M.T.A.L (Kız Meslek Lisesi) nde 10:30-18:00 aralığında kan bağışı kampanyası düzenlenecektir. Katılımın en yüksek düzeyde gerçekleşeceğine inanmaktayız...

Seydişehir  Leman - Kadir Parıltı Mesleki Anadolu Lisesi Türk Kızılay’ı olarak siz değerli  Halkımız  18-65 yaş arası  kişilerin   Kan  verebileceği velilerimizin desteği ile kan bağışlayarak binlerce hayat kurtarmak ve ileride çocuklarımızın kan bağışını bir davranış şekline dönüştürebilmesini sağlamak amacı ile 15.03.2019 Cuma günü Leman Kadir Parıltı M.T.A.L (Kız Meslek Lisesi) nde 10:30-18:00 aralığında kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.

Katılımın en yüksek düzeyde gerçekleşeceğine inanmaktayız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.