KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ALMANYA YOLUNDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2013 - 09:27, Güncelleme: 08.05.2013 - 09:27
 

KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ALMANYA YOLUNDA

Seydişehir Kız Teknik Ve Meslek Lisesi ?C SHARP PROGRAMLAMA BİLGİ VE BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ? projesi kapsamında Almanya?ya gidecek.

Seydişehir Kız Teknik Ve Meslek Lisesi " C SHARP PROGRAMLAMA BİLGİ VE BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ” projesi kapsamında Almanya’ya gidecek. Seydişehir Kız Teknik Ve Meslek Lisesi 16.06.2013 - 13.07.2013tarihleri arasında Almanya-Augsburg’ta yapılacak “C SHARP PROGRAMLAMA BİLGİ VE BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ” adlı projeye 6 öğrenciye 1 refakatçi öğretmeniyle katılacaktır. Okul yönetimi yurtdışı stajlar çalışmaları için Almanya’ya gidecek öğretmen ve öğrencilerine başarılar diledi.
Seydişehir Kız Teknik Ve Meslek Lisesi ?C SHARP PROGRAMLAMA BİLGİ VE BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ? projesi kapsamında Almanya?ya gidecek.

Seydişehir Kız Teknik Ve Meslek Lisesi " C SHARP PROGRAMLAMA BİLGİ VE BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ” projesi kapsamında Almanya’ya gidecek.

Seydişehir Kız Teknik Ve Meslek Lisesi 16.06.2013 - 13.07.2013tarihleri arasında Almanya-Augsburg’ta yapılacak “C SHARP PROGRAMLAMA BİLGİ VE BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ” adlı projeye 6 öğrenciye 1 refakatçi öğretmeniyle katılacaktır.

Okul yönetimi yurtdışı stajlar çalışmaları için Almanya’ya gidecek öğretmen ve öğrencilerine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.