Kızılca köy yayla şenliğinde Muzaffer Sarıkaya rüzgârı esti (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.08.2023 - 22:21, Güncelleme: 06.08.2023 - 22:21
 

Kızılca köy yayla şenliğinde Muzaffer Sarıkaya rüzgârı esti (videolu)

Geleneksel hale getirilen köylerin birlik ve dayanışması amacı ile düzenlenen Kızılca köy yayla şenliği bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

    5 Ağustos cumartesi günü düzenlenen Seydişehir’in Kızılca köy Yayla şenliğinde yemek ikramının yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şenliğe çevre köy ve ilçelerden katılım oldukça fazlaydı. Şenliğin ilerleyen saatlerinde Türk Halk Müziği sanatçısı Muzaffer Sarıkaya sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel eserlere katılımcılar oynayarak eşlik etti. Kızılca muhtarı şenliklerde amaçlarının birlik beraberlik ve kaynaşma olduğunu ifade ederek katılımcılara teşekkür etti. Şenliğe İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma komutanı sivil toplum örgütü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Geleneksel hale getirilen köylerin birlik ve dayanışması amacı ile düzenlenen Kızılca köy yayla şenliği bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
 
5 Ağustos cumartesi günü düzenlenen Seydişehir’in Kızılca köy Yayla şenliğinde yemek ikramının yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Şenliğe çevre köy ve ilçelerden katılım oldukça fazlaydı. Şenliğin ilerleyen saatlerinde Türk Halk Müziği sanatçısı Muzaffer Sarıkaya sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel eserlere katılımcılar oynayarak eşlik etti.
Kızılca muhtarı şenliklerde amaçlarının birlik beraberlik ve kaynaşma olduğunu ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.
Şenliğe İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma komutanı sivil toplum örgütü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.