Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayından Seçmenlerine Teşekkür

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2019 - 01:55, Güncelleme: 01.03.2019 - 01:55
 

Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayından Seçmenlerine Teşekkür

Seçimlere az bir zaman kala çalışmaları hızlandıran Kızılcalar Mahallesi Muhtar adayı Davut Harmancı, mahalle halkından gördüğü yoğun ilgiden memnun.

İlçemizin tanımış esnaflarından olan Kızılcalar Mahallesi Muhtar adayı Davut Harmancı “Seçimlere 1 ay kadar zaman kaldı. Mahalle sakinlerinin şahsıma gösterdiği ilgi açıkçası bizlerin çalışma performansını da artırdı. Akşamları tek tek mahallemdeki evleri ziyaret ederek mahalle halkımla birebir temas kuruyoruz. Gündüzleri de mahallede bulunan esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın dükkânlarını ziyaret ediyorum. Bu ziyaretlerimizde de mahalleli kardeşlerimin bizlere yoğun ilgisi var. Bu ilgiden dolayı bütün mahalle halkıma şükranlarımı ve saygılarımı sunarım” dedi. Yıllardır yaşadığı mahallede mahalle halkı ile içi içe olduğunu, esnaf olması hasebi ile birbirlerini yakından tanıdığını söyleyen muhtar adayı Harmancı: “Bu seçimlerde mahallemizden muhtar adayı çok fazla. Buna rağmen zorlanmadan bir seçim süreci yaşıyorum. Bu ilgiyi tanınmış bir esnaf ve mahalle halkımdan kopuk olmamamın bana sağladığı bir avantaj olarak görüyorum” şeklinde konuştu. Kızılcalar Mahallesi muhtar adayı Harmancı mahallede kurulacak semt pazarının ise daha içerikli ve kapsamlı olması için çaba harcayacaklarını da belirtti.
Seçimlere az bir zaman kala çalışmaları hızlandıran Kızılcalar Mahallesi Muhtar adayı Davut Harmancı, mahalle halkından gördüğü yoğun ilgiden memnun.

İlçemizin tanımış esnaflarından olan Kızılcalar Mahallesi Muhtar adayı Davut Harmancı

“Seçimlere 1 ay kadar zaman kaldı. Mahalle sakinlerinin şahsıma gösterdiği ilgi açıkçası bizlerin çalışma performansını da artırdı. Akşamları tek tek mahallemdeki evleri ziyaret ederek mahalle halkımla birebir temas kuruyoruz. Gündüzleri de mahallede bulunan esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın dükkânlarını ziyaret ediyorum. Bu ziyaretlerimizde de mahalleli kardeşlerimin bizlere yoğun ilgisi var. Bu ilgiden dolayı bütün mahalle halkıma şükranlarımı ve saygılarımı sunarım” dedi.

Yıllardır yaşadığı mahallede mahalle halkı ile içi içe olduğunu, esnaf olması hasebi ile birbirlerini yakından tanıdığını söyleyen muhtar adayı Harmancı:

“Bu seçimlerde mahallemizden muhtar adayı çok fazla. Buna rağmen zorlanmadan bir seçim süreci yaşıyorum. Bu ilgiyi tanınmış bir esnaf ve mahalle halkımdan kopuk olmamamın bana sağladığı bir avantaj olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

Kızılcalar Mahallesi muhtar adayı Harmancı mahallede kurulacak semt pazarının ise daha içerikli ve kapsamlı olması için çaba harcayacaklarını da belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.