KIZILCALAR MAHALLESİNE BİR BAYAN ADAY DAHA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2018 - 10:37, Güncelleme: 18.08.2018 - 10:37
 

KIZILCALAR MAHALLESİNE BİR BAYAN ADAY DAHA

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayları şimdiden çalışmalara başlıyor.

Muhtarlık Seçimlerinde çekişmeli geçecek mahallelerden birinin de Kızılcalar Mahallesi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Seydişehir’in tek bayan muhtarı Gülbüz Erdoğan tekrar aday olacağını açıklamıştı. Aynı mahalleden Zehra Aslan ise basın mensuplarına adaylığını açıklayarak Kızılcalar mahallesinde 2 bayan muhtar adayının çekişmesine sahne olacak. Çıtır simitte adaylığını açıklayan ve azalarını basına tanıtan Zehra Aslan; ‘’Mahallede market çalıştırıyorum. Mahalle beni biliyor bende bu mahalleyi biliyorum. Üstelik Mahallemi çok seviyorum. Onun için hizmet amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde Kızılcalar Mahallesi Muhtar adaylığımı açıklıyorum.’’ Dedi. Zehra Aslanın Aday açıklamasında azaları İsmail Vural, Ramazan Çiftçi ve İbrahim Aktepe’yi de basın mensuplarına tanıttı.  
2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayları şimdiden çalışmalara başlıyor.

Muhtarlık Seçimlerinde çekişmeli geçecek mahallelerden birinin de Kızılcalar Mahallesi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Seydişehir’in tek bayan muhtarı Gülbüz Erdoğan tekrar aday olacağını açıklamıştı. Aynı mahalleden Zehra Aslan ise basın mensuplarına adaylığını açıklayarak Kızılcalar mahallesinde 2 bayan muhtar adayının çekişmesine sahne olacak.

Çıtır simitte adaylığını açıklayan ve azalarını basına tanıtan Zehra Aslan; ‘’Mahallede market çalıştırıyorum. Mahalle beni biliyor bende bu mahalleyi biliyorum. Üstelik Mahallemi çok seviyorum. Onun için hizmet amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde Kızılcalar Mahallesi Muhtar adaylığımı açıklıyorum.’’ Dedi.

Zehra Aslanın Aday açıklamasında azaları İsmail Vural, Ramazan Çiftçi ve İbrahim Aktepe’yi de basın mensuplarına tanıttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.