KIZILCALARA BİR BAYAN ADAY DAHA…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 02:32, Güncelleme: 25.12.2018 - 02:32
 

KIZILCALARA BİR BAYAN ADAY DAHA…

Eski esnaf Çiğdem Türker’de Kızılcalar Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı. Uzun süre ticaretle meşgul olan halkla iç içe bir yaşam süren Çiğdem Türker “Güven, İnan, Harekete Geç, Muhtarını Seç” sloganı ile Kızılcalar mahallesi sakinlerini beraberce yönetmeye davet etti. Muhtarlık makamının kendi nazarında bir aidiyet ve güven bütünlüğüyle işleyen bir hizmet kademesi olarak gördüğünü söyleyen Çiğdem Türker: “1976 doğum tarihli olup evli ve iki çocuk annesiyim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Seydişehir’de tamamladım. Selçuk Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunuyum. Esasen sizlere çok da uzak bir sima değilim. Bankalar Caddesi mevkiinde uzunca bir süre esnaflık deneyimim oldu. Ticaretle meşgul olduğum süreçte; toplumu ve bireyleri tanıma ve anlama fırsatını buldum. Toplumsal tecrübelerimi hizmet anlayışımla birleştirerek, mahalleme fayda sağlayacağıma olan inancımla sizlerin önce gönlünüze sonrası da oylarınıza talibim. Sadece “Vaat eden değil, hizmet eden muhtarlık” vizyonuyla yürüme hedefini taşıyorum.  “Halka hizmet, hakka hizmettir” bilinciyle, bu görevin kutsallığına, ciddiyetine ve mahremiyetine yürekten inanıyorum. Bu göreve layık görüldüğüm takdirde, mahallemin yaşlı, genç tüm bireyleriyle aynı dili konuşmak, aynı yöne bakmak ve aynı duyguları paylaşmak hizmet anlayışımın temel ilkesi olacaktır. Herhangi bir siyasi ve sosyal zümreye bağlı kalmaksızın mahalle sakinlerine eşit mesafede olup, ayrım gözetmeksizin yanlarında olma sözü veriyorum. Sürekli büyümekte olan mahallemin hızla artmakta olan beşeri ve fiziki problemlerine ve eksiklerine tüm çabamla eğileceğim. “Ulaşılabilirlik” ilkesi dâhilinde hak ettiğiniz hizmeti olabilmeniz yönünde her daim yanınızda yer alıp, gücünüze güç katacağım. Muhtarlığımızın resmi yapısının yanı sıra siz mahalle sakinlerim içim paylaşım ve yaşam ruhu taşıyan birlik ve beraberlik inşa edecek bir zemin haline dönüştürülmesi benim nezdimde önem taşımaktadır. Mahalle sakinlerim, kendilerini kurumlar nazarında ifade edecek temsilcisi olan muhtarına güvenecek ve onunla birlikte hareket edebilecek. “İnanmak başarmaktır.” Birlikte hareketle mahallemizi layık olduğu hizmetle en iyi şekilde ve en kısa zamanda buluşturacağız. Kocaman bir aile olalım ve birlikte güçlenelim. Seçiminiz size daha derinlikli ve nitelikli yaşayacağınız, huzurlu bir yaşam getirsin. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin vatanımıza, milletimize ve mahallemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, adayların birbirini yıpratmayacağı, saygı çerçevesinde ilerleyen bir seçim süreci yaşanmasını diliyorum. Saygılarımla.” Dedi.

Eski esnaf Çiğdem Türker’de Kızılcalar Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı.

Uzun süre ticaretle meşgul olan halkla iç içe bir yaşam süren Çiğdem Türker “Güven, İnan, Harekete Geç, Muhtarını Seç” sloganı ile Kızılcalar mahallesi sakinlerini beraberce yönetmeye davet etti.

Muhtarlık makamının kendi nazarında bir aidiyet ve güven bütünlüğüyle işleyen bir hizmet kademesi olarak gördüğünü söyleyen Çiğdem Türker:

“1976 doğum tarihli olup evli ve iki çocuk annesiyim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Seydişehir’de tamamladım. Selçuk Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunuyum.

Esasen sizlere çok da uzak bir sima değilim. Bankalar Caddesi mevkiinde uzunca bir süre esnaflık deneyimim oldu.

Ticaretle meşgul olduğum süreçte; toplumu ve bireyleri tanıma ve anlama fırsatını buldum. Toplumsal tecrübelerimi hizmet anlayışımla birleştirerek, mahalleme fayda sağlayacağıma olan inancımla sizlerin önce gönlünüze sonrası da oylarınıza talibim.

Sadece “Vaat eden değil, hizmet eden muhtarlık” vizyonuyla yürüme hedefini taşıyorum.

 “Halka hizmet, hakka hizmettir” bilinciyle, bu görevin kutsallığına, ciddiyetine ve mahremiyetine yürekten inanıyorum.

Bu göreve layık görüldüğüm takdirde, mahallemin yaşlı, genç tüm bireyleriyle aynı dili konuşmak, aynı yöne bakmak ve aynı duyguları paylaşmak hizmet anlayışımın temel ilkesi olacaktır.

Herhangi bir siyasi ve sosyal zümreye bağlı kalmaksızın mahalle sakinlerine eşit mesafede olup, ayrım gözetmeksizin yanlarında olma sözü veriyorum.

Sürekli büyümekte olan mahallemin hızla artmakta olan beşeri ve fiziki problemlerine ve eksiklerine tüm çabamla eğileceğim.

“Ulaşılabilirlik” ilkesi dâhilinde hak ettiğiniz hizmeti olabilmeniz yönünde her daim yanınızda yer alıp, gücünüze güç katacağım.

Muhtarlığımızın resmi yapısının yanı sıra siz mahalle sakinlerim içim paylaşım ve yaşam ruhu taşıyan birlik ve beraberlik inşa edecek bir zemin haline dönüştürülmesi benim nezdimde önem taşımaktadır.

Mahalle sakinlerim, kendilerini kurumlar nazarında ifade edecek temsilcisi olan muhtarına güvenecek ve onunla birlikte hareket edebilecek.

“İnanmak başarmaktır.” Birlikte hareketle mahallemizi layık olduğu hizmetle en iyi şekilde ve en kısa zamanda buluşturacağız. Kocaman bir aile olalım ve birlikte güçlenelim.

Seçiminiz size daha derinlikli ve nitelikli yaşayacağınız, huzurlu bir yaşam getirsin.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin vatanımıza, milletimize ve mahallemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, adayların birbirini yıpratmayacağı, saygı çerçevesinde ilerleyen bir seçim süreci yaşanmasını diliyorum. Saygılarımla.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.