KIZINA SİNİRLENEN EMEKLİ BAŞKOMSER İNTİHAR ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2013 - 09:54, Güncelleme: 01.07.2013 - 09:54
 

KIZINA SİNİRLENEN EMEKLİ BAŞKOMSER İNTİHAR ETTİ

Kızı ile tartışan Emekli başkomser Mustafa Taşçı (69) beylik silahı ile kendini vurarak intahara kalkıştı.

Kızı ile tartışan Emekli başkomser Mustafa Taşçı (69) beylik silahı ile kendini vurarak intahara kalkıştı. Saat 17:30 sıralarında kafasından tek kurşunla ağır yaralanan Seydişehir Taraşçı Kasabası doğumlu başkomser Mustafa Taşçı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kışları Ankara’da yazları doğum yeri olan Seydişehir’de kalan başkomser Mustafa Taşçı eşi,kızı ve kayınpederi ile beraber Ankara’dan Hacı Seyitali Mahallesi 229 Sokak No :44 te adreste bulunan iki katlı mustakil evlerine  geliyorlardı. Yolda kızı ile tartışan daha sonra eve geldiklerinde araçtan indikten sonra bir süre daha kızı ile tartışmasına devam etti. Sinirlenen emekli başkomser Mustafa Taşçı  ve ailesi ikinci kattaki evlerine çıktılar. Burada ailelerinin müdehalesine rağmen beylik tabancasını çıkartarak kafasının sağ kısmına bir el ateş etti. Beyninde kalan kurşunla ağır yaralanan emekli başkomser Mustafa Taşçı ambulansla Seydişehir Devlet hastanesine kaldırıldı.Doktorlar tarafından yapılan İlk müdehalede hayati tehlike görülen emekli başkomser Mustafa Taşçı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İntihara kalkışan emekli başkomser Mustafa Taşçı’nın  iki oğlunun da polis olduğu öğrenildi
Kızı ile tartışan Emekli başkomser Mustafa Taşçı (69) beylik silahı ile kendini vurarak intahara kalkıştı.

Kızı ile tartışan Emekli başkomser Mustafa Taşçı (69) beylik silahı ile kendini vurarak intahara kalkıştı.

Saat 17:30 sıralarında kafasından tek kurşunla ağır yaralanan Seydişehir Taraşçı Kasabası doğumlu başkomser Mustafa Taşçı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kışları Ankara’da yazları doğum yeri olan Seydişehir’de kalan başkomser Mustafa Taşçı eşi,kızı ve kayınpederi ile beraber Ankara’dan Hacı Seyitali Mahallesi 229 Sokak No :44 te adreste bulunan iki katlı mustakil evlerine  geliyorlardı. Yolda kızı ile tartışan daha sonra eve geldiklerinde araçtan indikten sonra bir süre daha kızı ile tartışmasına devam etti.

Sinirlenen emekli başkomser Mustafa Taşçı  ve ailesi ikinci kattaki evlerine çıktılar. Burada ailelerinin müdehalesine rağmen beylik tabancasını çıkartarak kafasının sağ kısmına bir el ateş etti. Beyninde kalan kurşunla ağır yaralanan emekli başkomser Mustafa Taşçı ambulansla Seydişehir Devlet hastanesine kaldırıldı.Doktorlar tarafından yapılan İlk müdehalede hayati tehlike görülen emekli başkomser Mustafa Taşçı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

İntihara kalkışan emekli başkomser Mustafa Taşçı’nın  iki oğlunun da polis olduğu öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.