Kızının Dünya Şampiyonu Olması İçin Gece Gündüz Dua Ediyor...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2019 - 11:27, Güncelleme: 11.07.2019 - 11:27
 

Kızının Dünya Şampiyonu Olması İçin Gece Gündüz Dua Ediyor...

KickBoks sporcusu Şükran Tebaa Büyükdemir, Dünya Büyükler Kickboks Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Wako Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na katılacak olan Kick Boks sporcusu Tebaa Büyükdemir’in babası Savaş Onar, kızının başarısıyla onur duyduğunu belirterek: “Kızım her ne kadar Mersin’de bir kulüp adına yarışsa da, memleketi olan Seydişehir’i de temsil ediyor. Kızımın tek amacı bayrağımızı zirveye taşıyıp dalgalandırmak. Yavruma dünya şampiyonu olması için gece gündüz dua ediyorum” dedi. Daha önce Türkiye Açık Kick Boks şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu bulunan, aynı zamanda Erzurum’da 1-7 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılan Türkiye Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na katılıp birinci olan ve bu başarısıyla 23 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Wako Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Tebaa Büyükdemir: “ Bu başarımda babamın ve ailemin büyük emekleri var. Ayrıca hem antrenörüm hem de eşim olan İsmail Cem Büyükdemir ile de gece gündüz demeden çalıştık. Eşimin de bu başarımda büyük rolü var. İnşallah Dünya Şampiyonu olmayı da başaracağız.” şeklinde konuştu.
KickBoks sporcusu Şükran Tebaa Büyükdemir, Dünya Büyükler Kickboks Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Wako Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na katılacak olan Kick Boks sporcusu Tebaa Büyükdemir’in babası Savaş Onar, kızının başarısıyla onur duyduğunu belirterek: “Kızım her ne kadar Mersin’de bir kulüp adına yarışsa da, memleketi olan Seydişehir’i de temsil ediyor. Kızımın tek amacı bayrağımızı zirveye taşıyıp dalgalandırmak. Yavruma dünya şampiyonu olması için gece gündüz dua ediyorum” dedi.

Daha önce Türkiye Açık Kick Boks şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu bulunan, aynı zamanda Erzurum’da 1-7 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılan Türkiye Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na katılıp birinci olan ve bu başarısıyla 23 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Wako Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Tebaa Büyükdemir: “ Bu başarımda babamın ve ailemin büyük emekleri var. Ayrıca hem antrenörüm hem de eşim olan İsmail Cem Büyükdemir ile de gece gündüz demeden çalıştık. Eşimin de bu başarımda büyük rolü var. İnşallah Dünya Şampiyonu olmayı da başaracağız.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.