KOBİ PAZARLAMA DAİRE BAŞKANINDAN ESNAF KEFALETE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2019 - 05:14, Güncelleme: 08.03.2019 - 05:14
 

KOBİ PAZARLAMA DAİRE BAŞKANINDAN ESNAF KEFALETE ZİYARET

Türkiye Halk bankası Kobi pazarlama daire başkanı Özer Tolga S.S Seydişehir Esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifini ziyaret etti.

Kobi  pazarlama daire  başkanı  Özer Tolganın ziyaretinde Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi  başkanı Durmuş  Onar tarafından   Seydişehir’de  bulunan  esnaf ve  sanatkarların sorunları  hakkında bilgi verildi. Özer Tolga Halk bankasının her zaman esnaf ve sanatkarının yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini dile getirerek; ’Esnaf ve sanatkarımızın yereldeki durumlarını gözlemek üzere taşralarda da esnaf ve kefalet kooperatiflerimizi ziyaret ediyoruz. Halk  bankası  olarak esnaf  ve  sanatkarımızın sıkıntılarını rahatlatmak işletmelerinin önünü açmak  için gayretlerimiz devam ediyor ve edecektir.’’diye konuştu. Kobi  pazarlama daire  başkanı  Özer Tolga’ya ziyaretlerinde Konya  bölge  pazarlama müdürü  Bülent Yener,Seydişehir  Halk  Bankası şube  müdürü Selahattin  Arık eşlik etti.
Türkiye Halk bankası Kobi pazarlama daire başkanı Özer Tolga S.S Seydişehir Esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifini ziyaret etti.

Kobi  pazarlama daire  başkanı  Özer Tolganın ziyaretinde Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi  başkanı Durmuş  Onar tarafından   Seydişehir’de  bulunan  esnaf ve  sanatkarların sorunları  hakkında bilgi verildi.

Özer Tolga Halk bankasının her zaman esnaf ve sanatkarının yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini dile getirerek; ’Esnaf ve sanatkarımızın yereldeki durumlarını gözlemek üzere taşralarda da esnaf ve kefalet kooperatiflerimizi ziyaret ediyoruz.

Halk  bankası  olarak esnaf  ve  sanatkarımızın sıkıntılarını rahatlatmak işletmelerinin önünü açmak  için gayretlerimiz devam ediyor ve edecektir.’’diye konuştu.

Kobi  pazarlama daire  başkanı  Özer Tolga’ya ziyaretlerinde Konya  bölge  pazarlama müdürü  Bülent Yener,Seydişehir  Halk  Bankası şube  müdürü Selahattin  Arık eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.