KOÇ, HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ

Sağlık 10.08.2022 - 09:09, Güncelleme: 10.08.2022 - 09:09
 

KOÇ, HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ

Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Koç ve beraberindeki heyet Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastanenin birimlerini ve yatan hastaları ziyaret ederek programına başlayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. KOÇ, daha sonra hastane yönetimi, doktorlar ve birim sorumluları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda hastanenin genel durumu ve mevcut ek bina kaynaklı sorunlara değinerek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yeni bina ile birlikte, karşılaşılan fiziksel problemlerin de sona ereceğini söyledi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Mustafa Parlayıcı tarafından yapılan sunumun ardından katılımcıların istek ve çözüm önerilerini dinleyen Prof.Dr.Koç, acil servis, poliklinikler, yataklı servisler, ameliyathane, doğumhane, diyaliz ve yoğun bakım işleyiş süreçleri ve yapılan yeni düzenlemeler konusunda  Başhekim Uzm.Dr. Havva Turaç Cingöz ve katılımcılar ile fikir alış verişinde bulunarak Seydişehir programını tamamladı.
Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Koç ve beraberindeki heyet Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastanenin birimlerini ve yatan hastaları ziyaret ederek programına başlayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. KOÇ, daha sonra hastane yönetimi, doktorlar ve birim sorumluları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda hastanenin genel durumu ve mevcut ek bina kaynaklı sorunlara değinerek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yeni bina ile birlikte, karşılaşılan fiziksel problemlerin de sona ereceğini söyledi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Mustafa Parlayıcı tarafından yapılan sunumun ardından katılımcıların istek ve çözüm önerilerini dinleyen Prof.Dr.Koç, acil servis, poliklinikler, yataklı servisler, ameliyathane, doğumhane, diyaliz ve yoğun bakım işleyiş süreçleri ve yapılan yeni düzenlemeler konusunda  Başhekim Uzm.Dr. Havva Turaç Cingöz ve katılımcılar ile fikir alış verişinde bulunarak Seydişehir programını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.