KOÇ VE DÜVELERİN PARASINI DA MEHMETÇİĞE GÖNDERDİLER…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2018 - 07:18, Güncelleme: 02.03.2018 - 07:18
 

KOÇ VE DÜVELERİN PARASINI DA MEHMETÇİĞE GÖNDERDİLER…

Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için kolları sıvayan Ketenlililer bir koçla iki düveyi de satarak parasını Mehmetçik Vakfı’na yatırıp dekontunu Askerlik Şube Başkanı’na teslim ettiler.

Daha önce de kısa bir süre içinde Şehit Babası Ali Kavalbacak ve Ketenli Muhtarı Ömer Gödekoğlu öncülüğünde 34 bin lira para toplayarak Mehmetçik Vakfı’na bağışlamışlardı. Bu kampanya kapsamında bağışlanan iki düve ve bir koç, Cuma namazından sonra köy meydanında açık artırma ile 9500 TL’ye satıldı. Nakit para ise bankaya götürülüp Mehmetçik Vakfı’na yatırılarak dekontunu komutanlara teslim ettiler. Ketenli halkına bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Ferhat Yaray: "Türk silahlı kuvvetleri olarak tüm ketenli halkına örnek bağışlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi. Ketenli muhtarı Ömer Gödekoğlu ise: “Ketenli halkı her zaman devletinin yanındadır. Devletimizin yardıma ihtiyacı olmadığını biliyoruz ama söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla biz bu yola çıktık" diyerek bu anlamlı kampanyayı Mehmetçiğimizin yanında olduklarını göstermek için yaptıklarını belirtti.  
Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için kolları sıvayan Ketenlililer bir koçla iki düveyi de satarak parasını Mehmetçik Vakfı’na yatırıp dekontunu Askerlik Şube Başkanı’na teslim ettiler.

Daha önce de kısa bir süre içinde Şehit Babası Ali Kavalbacak ve Ketenli Muhtarı Ömer Gödekoğlu öncülüğünde 34 bin lira para toplayarak Mehmetçik Vakfı’na bağışlamışlardı.

Bu kampanya kapsamında bağışlanan iki düve ve bir koç, Cuma namazından sonra köy meydanında açık artırma ile 9500 TL’ye satıldı. Nakit para ise bankaya götürülüp Mehmetçik Vakfı’na yatırılarak dekontunu komutanlara teslim ettiler.

Ketenli halkına bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Ferhat Yaray:

"Türk silahlı kuvvetleri olarak tüm ketenli halkına örnek bağışlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Ketenli muhtarı Ömer Gödekoğlu ise:

“Ketenli halkı her zaman devletinin yanındadır. Devletimizin yardıma ihtiyacı olmadığını biliyoruz ama söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla biz bu yola çıktık" diyerek bu anlamlı kampanyayı Mehmetçiğimizin yanında olduklarını göstermek için yaptıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.