KOMEK BAHAR KAYITLARI UZATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2018 - 07:20, Güncelleme: 06.02.2018 - 07:20
 

KOMEK BAHAR KAYITLARI UZATILDI

Seydişehir KOMEK-ASEM ‘de yeni bahar dönemi kayıtları 11 Şubat’a kadar uzatıldı. Yarı yıl tatili sebebiyle kayıt olamayanlar için kayıt süresi bir hafta daha uzatıldı.

KOMEK(Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) ve ASEM(Aile Sanat ve Eğitim Merkezi) Kurslarına kayıtlar, www.komek.org.tr  internet adresinden ve kurs merkezinden yapılacaktır. Seydişehir Komek-Asem kendi binası olan Seydişehir Şehir Konağında hizmet vermektedir. Birçok branşta kursların açılması planlanmakta olup, kurs sonunda başarılı olanlara MEB(Milli Eğitim Bakanlığı) onaylı sertifika verilmektedir. Kurslar ücretsiz olup, sadece spor ve yüzme branşlarına dönemlik üyelik ücreti alınmaktadır. Açılması Planlanan Kurs Branşları Aile ve Çocuk, 37-72 Ay(3-6 yaş) Oyun Odası, Adli Kalem İşleri,  Arapça A1-A2, Arıcılık, Aşçı Çırağı, Bağlama, Bilgisayar İşletmenliği(Operatörlüğü), Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayar Destekli Proje Çizimi(Autocad), Cenaze Hizmetleri, Cilt Bakımı, Çocuk Gelişimi(Evde Çocuk Bakımı), Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Girişimcilik, Giyim(Kadın Giysileri Dikimi), Hasta ve Yaşlı Özbakımına Destek Olacakların Eğitimi, İğne Oyası, İlk Yardım, İngilizce A1, İşaret Dili, Kağıt Çiçek Yapımı, Kur’anı Kerim(Elifba Okuma), Kur’anı Kerim(Tecvidli Okuma), Mefruşat(Yatak Odası Tekstili Hazırlama), MS Office Proğramları Kullanımı, Özel Gün ve Nikah Şekerleri Hazırlama, Kuaförlük(Saça Kalıcı ve Geçici Şekil Verme), Spor, Yüzme, F Klavye(Standart Türk Klavyesi), Şiş Örgü(Şal Yapımı), Takı Tasarım, Yaş Pasta Yapımı. Bayanlara yönelik açılacak olan Giyim Kursu; İŞKUR desteğiyle açılacağı için, kursiyerler kurs süresi boyunca günlük belirli bir ücret de alacaklardır. Yeni bahar dönemi 12 Şubat Pazartesi günü başlayıp, Haziran ayında sona erecektir. Kontenjanların sınırlı olmasından dolayı kayıt olmak isteyenlerin acele etmesi gerekmektedir.  
Seydişehir KOMEK-ASEM ‘de yeni bahar dönemi kayıtları 11 Şubat’a kadar uzatıldı. Yarı yıl tatili sebebiyle kayıt olamayanlar için kayıt süresi bir hafta daha uzatıldı.

KOMEK(Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) ve ASEM(Aile Sanat ve Eğitim Merkezi) Kurslarına kayıtlar, www.komek.org.tr  internet adresinden ve kurs merkezinden yapılacaktır. Seydişehir Komek-Asem kendi binası olan Seydişehir Şehir Konağında hizmet vermektedir.

Birçok branşta kursların açılması planlanmakta olup, kurs sonunda başarılı olanlara MEB(Milli Eğitim Bakanlığı) onaylı sertifika verilmektedir. Kurslar ücretsiz olup, sadece spor ve yüzme branşlarına dönemlik üyelik ücreti alınmaktadır.

Açılması Planlanan Kurs Branşları

Aile ve Çocuk, 37-72 Ay(3-6 yaş) Oyun Odası, Adli Kalem İşleri,  Arapça A1-A2, Arıcılık, Aşçı Çırağı, Bağlama, Bilgisayar İşletmenliği(Operatörlüğü), Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayar Destekli Proje Çizimi(Autocad), Cenaze Hizmetleri, Cilt Bakımı, Çocuk Gelişimi(Evde Çocuk Bakımı), Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Girişimcilik, Giyim(Kadın Giysileri Dikimi), Hasta ve Yaşlı Özbakımına Destek Olacakların Eğitimi, İğne Oyası, İlk Yardım, İngilizce A1, İşaret Dili, Kağıt Çiçek Yapımı, Kur’anı Kerim(Elifba Okuma), Kur’anı Kerim(Tecvidli Okuma), Mefruşat(Yatak Odası Tekstili Hazırlama), MS Office Proğramları Kullanımı, Özel Gün ve Nikah Şekerleri Hazırlama, Kuaförlük(Saça Kalıcı ve Geçici Şekil Verme), Spor, Yüzme, F Klavye(Standart Türk Klavyesi), Şiş Örgü(Şal Yapımı), Takı Tasarım, Yaş Pasta Yapımı.

Bayanlara yönelik açılacak olan Giyim Kursu; İŞKUR desteğiyle açılacağı için, kursiyerler kurs süresi boyunca günlük belirli bir ücret de alacaklardır.

Yeni bahar dönemi 12 Şubat Pazartesi günü başlayıp, Haziran ayında sona erecektir.

Kontenjanların sınırlı olmasından dolayı kayıt olmak isteyenlerin acele etmesi gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.