KOMEK FOTOĞRAF TOPLULUĞUNUN HAFTA SONU MESAİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2015 - 06:22, Güncelleme: 29.04.2015 - 06:22
 

KOMEK FOTOĞRAF TOPLULUĞUNUN HAFTA SONU MESAİSİ

Konya Meslek Edindirme kursunda eğitim gören Seydişehir ve Beyşehir Fotoğrafçılık kursiyerleri hafta sonu Seydişehir?e bağlı Bostandere, Çat, Çatmakaya ve luzumla?da köy dokusu, köyde yaşam ve çocukları içeren fotoğraf kareleri çektiler.

İnsan mekân ve kırsal yaşam fotoğraflarının en iyi örnekleri ile dolu olan Bostandere, Çat, Çatmakaya ve yaylacık’da çekimlerine devam ettiler. Hem fotoğraf tekniklerini ve kabiliyetlerini geliştirirken bu mekanların tarih ve kültürlerini tanımış oldular. Fotoğraf Sanatçısı ve KOMEK fotoğraf hocası Mustafa Binol”Kıymetini bilmemiz gereken bir kültürümüz var ve yavaş yavaş kaybolmaya yüz tutuyor burada fotoğrafçılığın ve fotoğrafçının görevide tarihe tanıklık etmek bu yüzden Seydişehir’ in tanıtımına katkı bulunması amacı ile çalışmalarımıza kırsal alanda devam edeceğiz kursiyerlerimiz hem Seydişehir’in Mahallerini tanıyor hemde fotoğrafları ile mekanları ölümsüzleştiriyorlar. Bu hafta yapmış olduğumuz gezimize Beyşehir kursiyerlerimizde katıldı. Bostandere Mahallemizde bizi gerçekten çok sıcak karşılayarak bize köy usulü kömbe ve yayık ayrını ikram ettiler kursiyerimiz Nurettin Kaya’nın annesine ve babasına çok teşşekkür ediyorum ve buradan ellerini öpüyorum.” Dedi İlk defa gördükleri mekanları fotoğraflayan kursiyerler, doyasıya eğlenirken sayısız defa deklanşöre basarak her anı ölümsüzleştirdiler.  
Konya Meslek Edindirme kursunda eğitim gören Seydişehir ve Beyşehir Fotoğrafçılık kursiyerleri hafta sonu Seydişehir?e bağlı Bostandere, Çat, Çatmakaya ve luzumla?da köy dokusu, köyde yaşam ve çocukları içeren fotoğraf kareleri çektiler.

İnsan mekân ve kırsal yaşam fotoğraflarının en iyi örnekleri ile dolu olan Bostandere, Çat, Çatmakaya ve yaylacık’da çekimlerine devam ettiler. Hem fotoğraf tekniklerini ve kabiliyetlerini geliştirirken bu mekanların tarih ve kültürlerini tanımış oldular.

Fotoğraf Sanatçısı ve KOMEK fotoğraf hocası Mustafa Binol”Kıymetini bilmemiz gereken bir kültürümüz var ve yavaş yavaş kaybolmaya yüz tutuyor burada fotoğrafçılığın ve fotoğrafçının görevide tarihe tanıklık etmek bu yüzden Seydişehir’ in tanıtımına katkı bulunması amacı ile çalışmalarımıza kırsal alanda devam edeceğiz kursiyerlerimiz hem Seydişehir’in Mahallerini tanıyor hemde fotoğrafları ile mekanları ölümsüzleştiriyorlar. Bu hafta yapmış olduğumuz gezimize Beyşehir kursiyerlerimizde katıldı. Bostandere Mahallemizde bizi gerçekten çok sıcak karşılayarak bize köy usulü kömbe ve yayık ayrını ikram ettiler kursiyerimiz Nurettin Kaya’nın annesine ve babasına çok teşşekkür ediyorum ve buradan ellerini öpüyorum.” Dedi

İlk defa gördükleri mekanları fotoğraflayan kursiyerler, doyasıya eğlenirken sayısız defa deklanşöre basarak her anı ölümsüzleştirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.