KOMEK FOTOĞRAFÇILIK KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2019 - 10:22, Güncelleme: 23.09.2019 - 10:22
 

KOMEK FOTOĞRAFÇILIK KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Seydişehir KOMEK Dijital Fotoğrafçılık kursu kayıtları bugün itibari ile başladı.

Günümüzde sosyal medya kullanımının da artmasıyla oldukça yaygınlaşan fotoğrafçılık merakı KOMEK’te verilecek olan kurs ile daha profesyonel hal alıyor. Çeşitli kursların yer aldığı KOMEK’te kurs başvuruları başladı. 9 Ekim’e kadar sürecek olan başvurulara vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Seydişehir’de geçen dönem başlayan Dijital Fotoğrafçılık kursuna bu dönemde talep oldukça fazla. Fotoğraf makinesi zorunluluğunun olmadığı kursta mobil fotoğrafçılık dersi de veriliyor. Bunun yanı sıra fotoğraf çekimleri için çıkılan geziler ile vatandaş hem Seydişehir’i hem çevresini daha iyi görme şansı yakalıyor. Seydişehir ASEM binasında verilecek olan Dijital Fotoğrafçılık kursunun gün ve saatleri şu şekilde;  Hafta sonu Cumartesi – Pazar saat 09.00 – 16.00. KOMEK kurs başvurularını internet üzerinden veya Seydişehir ASEM binasına giderek yapabilirsiniz.
Seydişehir KOMEK Dijital Fotoğrafçılık kursu kayıtları bugün itibari ile başladı.

Günümüzde sosyal medya kullanımının da artmasıyla oldukça yaygınlaşan fotoğrafçılık merakı KOMEK’te verilecek olan kurs ile daha profesyonel hal alıyor.

Çeşitli kursların yer aldığı KOMEK’te kurs başvuruları başladı. 9 Ekim’e kadar sürecek olan başvurulara vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Seydişehir’de geçen dönem başlayan Dijital Fotoğrafçılık kursuna bu dönemde talep oldukça fazla.

Fotoğraf makinesi zorunluluğunun olmadığı kursta mobil fotoğrafçılık dersi de veriliyor. Bunun yanı sıra fotoğraf çekimleri için çıkılan geziler ile vatandaş hem Seydişehir’i hem çevresini daha iyi görme şansı yakalıyor.

Seydişehir ASEM binasında verilecek olan Dijital Fotoğrafçılık kursunun gün ve saatleri şu şekilde;  Hafta sonu Cumartesi – Pazar saat 09.00 – 16.00.

KOMEK kurs başvurularını internet üzerinden veya Seydişehir ASEM binasına giderek yapabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.