KOMEK kurslarına farklı ülkelerden katılım

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 01:00, Güncelleme: 01.02.2021 - 01:00
 

KOMEK kurslarına farklı ülkelerden katılım

KOMEK’TEN Uzaktan ve Yüz Yüze Spor Kursları Uzaktan Spor Eğitimlerine Farklı Ülkelerden Katılım Oluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, sağlıklı yaşam için Konya merkez ve ilçeler dahil olmak üzere 35 spor merkezinde yüz yüze ve uzaktan spor kursları düzenliyor.  Kurslara farklı ülkelerden ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden de uzaktan katılım olurken; kursiyerler hem spor yapıyor hem de sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme eğitimleri alıyor. YÜZ YÜZE EĞİTİMLERDE SOSYAL MESAFE KURALLARI UYGULANIYOR Uzaktan eğitimin yanı sıra; yüz yüze yapılan spor eğitimleriyle de kursiyerlerle buluşan KOMEK, gerekli tedbirleri alarak kursiyerlere hizmet veriyor. Pandemiden dolayı sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde verilen yüz yüze eğitimler 30-40 dakika arasında sürüyor.      
KOMEK’TEN Uzaktan ve Yüz Yüze Spor Kursları Uzaktan Spor Eğitimlerine Farklı Ülkelerden Katılım Oluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, sağlıklı yaşam için Konya merkez ve ilçeler dahil olmak üzere 35 spor merkezinde yüz yüze ve uzaktan spor kursları düzenliyor.

 Kurslara farklı ülkelerden ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden de uzaktan katılım olurken; kursiyerler hem spor yapıyor hem de sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme eğitimleri alıyor.

YÜZ YÜZE EĞİTİMLERDE SOSYAL MESAFE KURALLARI UYGULANIYOR

Uzaktan eğitimin yanı sıra; yüz yüze yapılan spor eğitimleriyle de kursiyerlerle buluşan KOMEK, gerekli tedbirleri alarak kursiyerlere hizmet veriyor. Pandemiden dolayı sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde verilen yüz yüze eğitimler 30-40 dakika arasında sürüyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.