KOMEK YAŞLILARI UNUTMADI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 03:08, Güncelleme: 20.03.2019 - 03:08
 

KOMEK YAŞLILARI UNUTMADI

KOMEK, 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında Seydişehirli yaşlıları unutmadı. KOMEK’te görev alan öğretmenler çeşitli etkinlikler düzenleyerek yaşlılara güzel bir gün geçirtti.

Seydişehir’de yaşayan tüm yaşlıları davet eden KOMEK, düzenledikleri etkinlikler ile yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı. Programa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katılarak yaşlılarla sohbet edip vakit geçirdi. Öğlen 12.00’de başlayan programda yaşlılara yemek ikramında bulunuldu. Ardından KOMEK’te eğitim veren müzik öğretmenleri Celalettin Gelmez ve Şefika Çopur öğrencileri ile birlikte misafirlere nostaljik şarkılar ile müzik ziyafeti yaşattı. Yine KOMEK’te kuaförlük eğitimi veren Mukadder Çameli, yaşlıların saç kesimi, saç boyama gibi kuaför ihtiyaçlarını karşıladı. Programın sonunda ise kırkyama eğitimi veren Hülya Göncü el emeği ürünlerden programa katılan yaşlılara hediyeler dağıttı. Yaşlılar program boyunca eğlenerek, KOMEK öğretmenleri sayesinde unutulmaz bir gün geçirdi.
KOMEK, 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında Seydişehirli yaşlıları unutmadı. KOMEK’te görev alan öğretmenler çeşitli etkinlikler düzenleyerek yaşlılara güzel bir gün geçirtti.

Seydişehir’de yaşayan tüm yaşlıları davet eden KOMEK, düzenledikleri etkinlikler ile yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı. Programa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katılarak yaşlılarla sohbet edip vakit geçirdi.

Öğlen 12.00’de başlayan programda yaşlılara yemek ikramında bulunuldu. Ardından KOMEK’te eğitim veren müzik öğretmenleri Celalettin Gelmez ve Şefika Çopur öğrencileri ile birlikte misafirlere nostaljik şarkılar ile müzik ziyafeti yaşattı. Yine KOMEK’te kuaförlük eğitimi veren Mukadder Çameli, yaşlıların saç kesimi, saç boyama gibi kuaför ihtiyaçlarını karşıladı. Programın sonunda ise kırkyama eğitimi veren Hülya Göncü el emeği ürünlerden programa katılan yaşlılara hediyeler dağıttı.

Yaşlılar program boyunca eğlenerek, KOMEK öğretmenleri sayesinde unutulmaz bir gün geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.