KONURER, KALKINMA VE EYLEM PLANINI BASIN MENSUPLARI İLE PAYLAŞTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2016 - 01:52, Güncelleme: 26.01.2016 - 01:52
 

KONURER, KALKINMA VE EYLEM PLANINI BASIN MENSUPLARI İLE PAYLAŞTI

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, basın mensupları ile bir araya gelerek hazırladıkları Seydişehir kalkınma ve eylem planını paylaştı.

Bu kalkınma ve eylem planının hayata geçmesi için basın mensuplarından yardım istedi. Ak Parti ilçe binasında bir araya geldiği basın mensuplarına arabaşı da ikram eden ilçe başkanı Mustafa Konurer; “Amacımız show yapmak değil. Yaptığımız işlerin yerine varması gerekir. Hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Sizlerde basın mensupları olarak Seydişehir ile ilgili haberler yaparak özverili bir çalışma içerisindesiniz. Seydişehir’e bir şeyler yapabilmek için çalışmalarımızda beraber hareket etmek istedik.” dedi. Seydişehir kalkınma ve eylem planı hakkında basın mensuplarına bilgi veren ilçe başkanı Konurer; “ Ak Parti ilçe teşkilatı olarak bu eylem planını bir dosya halinde hazırladık. Konyalı bir başbakanımız var, hemşerimiz Müsteşar. Bakan yardımcımız var. Ankara’ya giderek bu dosyaları kendilerine takdim edeceğiz ve bu kalkınma ve eylem planının hayata geçirilmesi için siz basın mensupları, STK örgütlerimiz, Kaymakamımız, belediye başkanımız hep beraber bu işlerin takipçisi olacağız.” şeklinde konuştu. Dersimize iyi çalışıyoruz. Taraf olarak değil birleştirici bir şekilde memleketimize, ülkemize en güzel hizmeti vermek istiyoruz diyen başkan Mustafa Konurer, kalkınma ve eylem planını basın mensuplarına aktardı. Planın ana başlıkları şu maddelerden oluşuyor; “Hızlı trenin ilçemiz sınırları içerisinden geçmesi ve istasyonunun olması, ilçemizde ki Organize sanayi bölgesinin doğalgaz kullanması, Seydişehir, Durak, Süleymaniye, Üzümlü yollarının açık tutulması ve termal, doğa ve inanç turizmi noktasında Kuğulu park projesi, Seyit Harun Veli cami ve çevresi kentsel dönüşüm projesi ve vasata antik kent kazı çalışmalarının hızlandırılması, ETİ Alüminyum ile görüşülerek Alüminyum yan sanayinin geliştirilmesi, üniversite öğrenci sayısının artırılması için çalışma yapılması ve istihdam artırıcı yeni kamu kuruluşlarının ilçemize getirilmesi.” Basın mensupları ile buluşmasında, Başkan Mustafa Konurer, hazırlanan kalkınma ve eylem planı hakkında ki görüşlerini aldı. Ankara’ya yapılacak ziyaretlerinde devlet hastanesinin biran önce bitirilmesi, Alacabel tüneli çalışmalarının hızlandırılması noktasında da talep de bulunacaklarını belirtti.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, basın mensupları ile bir araya gelerek hazırladıkları Seydişehir kalkınma ve eylem planını paylaştı.

Bu kalkınma ve eylem planının hayata geçmesi için basın mensuplarından yardım istedi.

Ak Parti ilçe binasında bir araya geldiği basın mensuplarına arabaşı da ikram eden ilçe başkanı Mustafa Konurer; “Amacımız show yapmak değil. Yaptığımız işlerin yerine varması gerekir. Hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Sizlerde basın mensupları olarak Seydişehir ile ilgili haberler yaparak özverili bir çalışma içerisindesiniz. Seydişehir’e bir şeyler yapabilmek için çalışmalarımızda beraber hareket etmek istedik.” dedi.

Seydişehir kalkınma ve eylem planı hakkında basın mensuplarına bilgi veren ilçe başkanı Konurer; “ Ak Parti ilçe teşkilatı olarak bu eylem planını bir dosya halinde hazırladık. Konyalı bir başbakanımız var, hemşerimiz Müsteşar. Bakan yardımcımız var. Ankara’ya giderek bu dosyaları kendilerine takdim edeceğiz ve bu kalkınma ve eylem planının hayata geçirilmesi için siz basın mensupları, STK örgütlerimiz, Kaymakamımız, belediye başkanımız hep beraber bu işlerin takipçisi olacağız.” şeklinde konuştu.

Dersimize iyi çalışıyoruz. Taraf olarak değil birleştirici bir şekilde memleketimize, ülkemize en güzel hizmeti vermek istiyoruz diyen başkan Mustafa Konurer, kalkınma ve eylem planını basın mensuplarına aktardı. Planın ana başlıkları şu maddelerden oluşuyor; “Hızlı trenin ilçemiz sınırları içerisinden geçmesi ve istasyonunun olması, ilçemizde ki Organize sanayi bölgesinin doğalgaz kullanması, Seydişehir, Durak, Süleymaniye, Üzümlü yollarının açık tutulması ve termal, doğa ve inanç turizmi noktasında Kuğulu park projesi, Seyit Harun Veli cami ve çevresi kentsel dönüşüm projesi ve vasata antik kent kazı çalışmalarının hızlandırılması, ETİ Alüminyum ile görüşülerek Alüminyum yan sanayinin geliştirilmesi, üniversite öğrenci sayısının artırılması için çalışma yapılması ve istihdam artırıcı yeni kamu kuruluşlarının ilçemize getirilmesi.”

Basın mensupları ile buluşmasında, Başkan Mustafa Konurer, hazırlanan kalkınma ve eylem planı hakkında ki görüşlerini aldı. Ankara’ya yapılacak ziyaretlerinde devlet hastanesinin biran önce bitirilmesi, Alacabel tüneli çalışmalarının hızlandırılması noktasında da talep de bulunacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.