KONURER, ?ÖĞRETMENLER GELECEĞE IŞIK TUTAN NEFERLERDİR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 04:15, Güncelleme: 23.11.2016 - 04:15
 

KONURER, ?ÖĞRETMENLER GELECEĞE IŞIK TUTAN NEFERLERDİR?

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında;  “Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirmek için takdire şayan bir çalışma içerisinde mücadele eden ve çok kutsal olan öğretmenlik mesleğini layıkıyla yerine getiren, geleceğimize ışık tutan neferlerdir” dedi. Sadece okulda değil, hayatın her alanında eğitim ve öğretim yolunda bildikleriyle insanlara faydalı olmanın gayreti içerisinde olan öğretmenlerin, toplumlara araştırmayı, araştırdığını doğru olarak yorumlamayı da öğrettiğini söyleyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer,Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimiz ülkemizin her yerinde görev almaktan kaçınmayan, görev aldığı yerde canla başla mücadele eden ve yarınlarımız olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgilendiren fedakar insanlardır. Günden güne hızla gelişen teknolojiyi en iyi şekilde anlamak için devamlı çalışma içerisine girerek öğrendikleri yeni bilgileri öğrencileriyle paylaşan öğretmenlerin, eğitim sistemine kazandırdıkları yeniliklerle önemli bir mesleği icra ettiklerini, her zaman canla başla çalıştıklarını ifade eden İlçe Başkanı Konurer, onların bizler için verdikleri emeklerden dolayı üzerimizde oluşan haklarını ne yaparsak yapalım hiçbir zaman ödememiz mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü canı gönülden kutlar, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum” diye konuştu.  
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında;  “Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirmek için takdire şayan bir çalışma içerisinde mücadele eden ve çok kutsal olan öğretmenlik mesleğini layıkıyla yerine getiren, geleceğimize ışık tutan neferlerdir” dedi.

Sadece okulda değil, hayatın her alanında eğitim ve öğretim yolunda bildikleriyle insanlara faydalı olmanın gayreti içerisinde olan öğretmenlerin, toplumlara araştırmayı, araştırdığını doğru olarak yorumlamayı da öğrettiğini söyleyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer,Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimiz ülkemizin her yerinde görev almaktan kaçınmayan, görev aldığı yerde canla başla mücadele eden ve yarınlarımız olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgilendiren fedakar insanlardır.

Günden güne hızla gelişen teknolojiyi en iyi şekilde anlamak için devamlı çalışma içerisine girerek öğrendikleri yeni bilgileri öğrencileriyle paylaşan öğretmenlerin, eğitim sistemine kazandırdıkları yeniliklerle önemli bir mesleği icra ettiklerini, her zaman canla başla çalıştıklarını ifade eden İlçe Başkanı Konurer, onların bizler için verdikleri emeklerden dolayı üzerimizde oluşan haklarını ne yaparsak yapalım hiçbir zaman ödememiz mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü canı gönülden kutlar, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.