sçim

Konya-Antalya Yolunda Acı Kaza!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2021 - 05:45, Güncelleme: 01.06.2021 - 05:45
 

Konya-Antalya Yolunda Acı Kaza!

Konya’dan Antalya’ya gitmek için yola çıkan bir ailenin içinde bulunduğu otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkıp takla attı. Kazada, araçtan fırlayan 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer can verdi. 4 kişi yaralı kurtuldu.

Konya’dan Antalya’ya seyir halinde olan Mehmet Tuncer idaresindeki 42 DUV 27 plakalı otomobil, Akseki-Güçlüköy Mahallesi yakınlarında, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip takla attı. Kaza sırasında aracın camından fırlayan ve kanalın beton zeminine düşen 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Tuncer ile araçta yolcu olarak bulunan E.Ö, F.T. ve H.Ö. yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada otomobilleriyle Seydişehir’e giderken kazaya tanık olan aile, kazanın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala kendilerine gelemezken, ailenin kızlarından biri gözyaşlarına hakim olamadı. Ailesiyle Manavgat’tan Seydişehir’e giderken kazaya tanık olan Şule Nevruz, aracın yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak kendi şeritlerine geldiğini belirterek, “Bir anda kayarak üzerimize gelmeye başladı. Bizim aracımıza çarpmaktan son anda kurtuldu. Yoldan çıkıp beton zemine çarptıktan sonra takla attı. Bu sırada küçük çocuğun camdan fırladığını gördüm. Koşup yanına gittiğimde yapacak bir şey yoktu. Ambulans geldi ve yaralıları götürdü.” dedi.
Konya’dan Antalya’ya gitmek için yola çıkan bir ailenin içinde bulunduğu otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkıp takla attı. Kazada, araçtan fırlayan 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer can verdi. 4 kişi yaralı kurtuldu.

Konya’dan Antalya’ya seyir halinde olan Mehmet Tuncer idaresindeki 42 DUV 27 plakalı otomobil, Akseki-Güçlüköy Mahallesi yakınlarında, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip takla attı.

Kaza sırasında aracın camından fırlayan ve kanalın beton zeminine düşen 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Tuncer ile araçta yolcu olarak bulunan E.Ö, F.T. ve H.Ö. yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada otomobilleriyle Seydişehir’e giderken kazaya tanık olan aile, kazanın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala kendilerine gelemezken, ailenin kızlarından biri gözyaşlarına hakim olamadı.

Ailesiyle Manavgat’tan Seydişehir’e giderken kazaya tanık olan Şule Nevruz, aracın yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak kendi şeritlerine geldiğini belirterek, “Bir anda kayarak üzerimize gelmeye başladı. Bizim aracımıza çarpmaktan son anda kurtuldu. Yoldan çıkıp beton zemine çarptıktan sonra takla attı. Bu sırada küçük çocuğun camdan fırladığını gördüm. Koşup yanına gittiğimde yapacak bir şey yoktu. Ambulans geldi ve yaralıları götürdü.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.