KONYA DSYB 'DEN SEYDİŞEHİR'E MÜJDE

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.12.2022 - 20:00, Güncelleme: 31.12.2022 - 12:46
 

KONYA DSYB 'DEN SEYDİŞEHİR'E MÜJDE

Konya Damızlık Sığır Yetiştiriciler Derneği Seydişehir’de üyelerine tanıtım toplantısı yaptı.

  29 Aralık saat 13:00 da Seydişehir Kızılay Düğün Salonunda yapılan toplantıda Seydişehir’e süt toplama tesisi yapılacağı müjdesi verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan     Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız “Değerlendirme toplantılarımıza Seydişehir’den aldığımız pozitif enerji nedeniyle ilk buradan başlıyoruz. Konya’ya Birlik olarak süt fabrikası ve et entegre tesisi açtık. Konya ve          bölgesinde günlük 800 ton civarında kaliteli süt toplayarak süte değer katıyoruz. Şimdide sizlerin desteği ile halkımızı Et Entegre tesissimizde üretilen sağlıklı mamullerimizle tanıştırdık. Bura ya gelip bizlerdi dinlendiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum dedi. Toplantı salonunda Birlik üyelerine üretimi yapılan mamullerin ikramında bulunuldu.
Konya Damızlık Sığır Yetiştiriciler Derneği Seydişehir’de üyelerine tanıtım toplantısı yaptı.

 

29 Aralık saat 13:00 da Seydişehir Kızılay Düğün Salonunda yapılan toplantıda Seydişehir’e süt toplama tesisi yapılacağı müjdesi verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan     Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız “Değerlendirme toplantılarımıza Seydişehir’den aldığımız pozitif enerji nedeniyle ilk buradan başlıyoruz. Konya’ya Birlik olarak süt fabrikası ve et entegre tesisi açtık. Konya ve          bölgesinde günlük 800 ton civarında kaliteli süt toplayarak süte değer katıyoruz. Şimdide sizlerin desteği ile halkımızı Et Entegre tesissimizde üretilen sağlıklı mamullerimizle tanıştırdık. Bura ya gelip bizlerdi dinlendiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum dedi.

Toplantı salonunda Birlik üyelerine üretimi yapılan mamullerin ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.