KONYA GENÇLİK MECLİSİ KUĞULU PARKTA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2017 - 03:43, Güncelleme: 15.05.2017 - 03:43
 

KONYA GENÇLİK MECLİSİ KUĞULU PARKTA

Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisini Kuğulu Parkta ağırladı. Kuğulu mesire alanında bulunan Ferzene mağarasına doğa yürüyüşü düzenledi.

Kuğulu mesire alanında bulunan, Ferzene mağarası doğa yürüyüşüne Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta ve yönetimi, Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Seydişehir Gençlik Meclisimizin daveti üzerine bugün bir araya geldik. Seydişehir ve Konya’dan arkadaşlarımızla Kuğulu Park'a doğa yürüyüşüne katıldık. Sağlıklı bir yaşam için gençlerimizin günümüzde her türlü zararlı alışkanlıklarını bırakması ve doğa ile iç içe olması açısından güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk. Bu ve bunun gibi sağlık anlamında etkinliklerimiz hem Seydişehir’de hemde il merkezimizde artarak devam edecek. Bu sayede sağlıklı yaşamın önemini bir nebze de olsa hatırlatmaya yaşatmaya devam edeceğiz. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, Seydişehir Gençlik Meclisimize davetleri için özellikle teşekkür ediyorum. Seydişehir de gençlik adına yapılan her başarılı işin altında Belediyemizin imzaları oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Düzenledikleri etkinliğin gerçekleşmesinde kendilerine destek olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Seydişehir Gençlik Meclisi Üyeleri etkinliğe katıldı.  
Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisini Kuğulu Parkta ağırladı. Kuğulu mesire alanında bulunan Ferzene mağarasına doğa yürüyüşü düzenledi.

Kuğulu mesire alanında bulunan, Ferzene mağarası doğa yürüyüşüne Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta ve yönetimi, Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Seydişehir Gençlik Meclisimizin daveti üzerine bugün bir araya geldik. Seydişehir ve Konya’dan arkadaşlarımızla Kuğulu Park'a doğa yürüyüşüne katıldık. Sağlıklı bir yaşam için gençlerimizin günümüzde her türlü zararlı alışkanlıklarını bırakması ve doğa ile iç içe olması açısından güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk. Bu ve bunun gibi sağlık anlamında etkinliklerimiz hem Seydişehir’de hemde il merkezimizde artarak devam edecek. Bu sayede sağlıklı yaşamın önemini bir nebze de olsa hatırlatmaya yaşatmaya devam edeceğiz. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, Seydişehir Gençlik Meclisimize davetleri için özellikle teşekkür ediyorum. Seydişehir de gençlik adına yapılan her başarılı işin altında Belediyemizin imzaları oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenledikleri etkinliğin gerçekleşmesinde kendilerine destek olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Seydişehir Gençlik Meclisi Üyeleri etkinliğe katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.