KONYA MİLLETVEKİLİ BABAOĞLU,?SEYDİŞEHİR'E TARIM KÖY KURACAĞIZ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2016 - 11:38, Güncelleme: 20.06.2016 - 11:38
 

KONYA MİLLETVEKİLİ BABAOĞLU,?SEYDİŞEHİR'E TARIM KÖY KURACAĞIZ?

Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın, Müdür Yardımcısı Ahmet yokuş, Bakım Baş Müh. Hakan Ünlü, Şube Şefi İdris Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Memiş Kunt ile birlikte, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile bir araya gelip bir dizi inceleme yaptı.

Milletvekili Babaoğlu’ nu ilçe girişinde Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Parti Koordinatörü Uğur Erdoğan karşıladı. Önce Karabulak kavşağına geçen Babaoğlu ve beraberindekiler, burada yapılacak düzenleme ile ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra, sırası ile İncesu yol kavşağı, üst geçitler, ve Bozkır yol Kavşağında inceleme yaptılar. Bozkır yol Kavşağına mutlaka bir üst veya alt geçit yapılması konusunda ısrarcı olan İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Milletvekili Babaoğlu’ ndan yardım istedi. Milletvekili Babaoğlu’ da Karayolları bölge müdürü Turgut Aydın’a talimat vererek Belediye Başkanı Tutal ve İlçe Başkanı Konurer i dinleyerek bir proje üzerinde uzlaşılması söyledi. TARIM KÖY PROJESİ Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu sohbet sırasında bölge için önemli bir projeden bahsederek, Seydişehir e Tarım köy kurmak istiyorum,  150.000 metrekare den büyük bir arazi üzerine 150 den fazla bahçeli ev yaparak başta emeklilerin ve isteyen vatandaşların kullanımına sunulacak, her bir evin 1.000 metrekare bahçesi olacağını,  içinde kümesi ve küçük bir hayvan barınağı da bulunacağını bu projenin çok ilgi göreceğine inandığını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ dan böyle bir arsa bulmasını istedi. Milletvekili Babaoğlu daha sonra Gevrekli Beldesine yapılacak alt geçit için hakkında görüş alışverişinde bulunmak, bölge halkının istek ve taleplerini dinlemek için Gevrekli mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.
Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın, Müdür Yardımcısı Ahmet yokuş, Bakım Baş Müh. Hakan Ünlü, Şube Şefi İdris Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Memiş Kunt ile birlikte, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile bir araya gelip bir dizi inceleme yaptı.

Milletvekili Babaoğlu’ nu ilçe girişinde Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Parti Koordinatörü Uğur Erdoğan karşıladı.

Önce Karabulak kavşağına geçen Babaoğlu ve beraberindekiler, burada yapılacak düzenleme ile ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra, sırası ile İncesu yol kavşağı, üst geçitler, ve Bozkır yol Kavşağında inceleme yaptılar.

Bozkır yol Kavşağına mutlaka bir üst veya alt geçit yapılması konusunda ısrarcı olan İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Milletvekili Babaoğlu’ ndan yardım istedi.

Milletvekili Babaoğlu’ da Karayolları bölge müdürü Turgut Aydın’a talimat vererek Belediye Başkanı Tutal ve İlçe Başkanı Konurer i dinleyerek bir proje üzerinde uzlaşılması söyledi.

TARIM KÖY PROJESİ

Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu sohbet sırasında bölge için önemli bir projeden bahsederek,

Seydişehir e Tarım köy kurmak istiyorum,  150.000 metrekare den büyük bir arazi üzerine 150 den fazla bahçeli ev yaparak başta emeklilerin ve isteyen vatandaşların kullanımına sunulacak, her bir evin 1.000 metrekare bahçesi olacağını,  içinde kümesi ve küçük bir hayvan barınağı da bulunacağını bu projenin çok ilgi göreceğine inandığını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ dan böyle bir arsa bulmasını istedi.

Milletvekili Babaoğlu daha sonra Gevrekli Beldesine yapılacak alt geçit için hakkında görüş alışverişinde bulunmak, bölge halkının istek ve taleplerini dinlemek için Gevrekli mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.