KONYA ODA BAŞKANLARINDAN SEYDİŞEHİR TİCARET ODASINA ZİYARET

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2013 - 01:45, Güncelleme: 26.06.2013 - 01:45
 

KONYA ODA BAŞKANLARINDAN SEYDİŞEHİR TİCARET ODASINA ZİYARET

Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Borsası Odası (KBO) başkanları Seydişehir Ticaret Odasını ziyaret etti.

Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Borsası Odası (KBO) başkanları Seydişehir Ticaret Odasını ziyaret etti.  Buluşmada  odalar olarak beraber hareket etmeninin önemine değinildi ve birlik beraberlik mesajları verildi. Konya Ticaret Odası Başkanı Öztürk bu ziyaretlerinin amacının Konya ve Karaman bölgelerindeki oda borsalarının ortak meclis oluşturulması için çalışmaların ön hazırlığı olduğunu belirtti. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk  yaptığı açıklamada “Bu yaptığımız ziyaret ve çalışmalar Konya’nın tümüne  hakim olan bir çalışmadır.  Çok faydalı olduğuna inanıyorum.  Ramazan ayından önce Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı Konya ve Karaman bölgelerinin oda ve borsalarının katılacağı ortak bir meclis toplantısı yapılmasını düşünüyoruz. Bu ziyaretlerimizin bir amacıda düşünülen bu müşterek toplantının ön hazırlığı oluyor.” Dedi Başkan Öztürk son olarak “ Odalar olarak amacımız bölgemizi geliştirmek ve insanımızın layık olduğu hayat standartlarını yükseltmektir. Bu amaçlarımızda başarılı olmamız için birlik ve beraberlik halinde hareket etmemiz çok önemlidir.” Şeklinde konuştu. Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ise “Sayın Uğur Abimiz, Memiş Abimiz ve Selçuk Abimiz Seydişehir Ticaret Odası olarak bizlerin daima yanlarında oluyorlar, sağolsunlar ihtiyaçlarımıza karşılık veriyorlar. Onların bir kardeşi olarak ve ticaret odası olarak bize düşen her türlü göreve hazırız. Sayın başkanlarımın söylediği gibi Konya bir bütündür, inşallah hep birlikte gönüller bir arada, yapacağımız çalışmalarla verimli olma gayreti içinde olacağız.” Dedi.
Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Borsası Odası (KBO) başkanları Seydişehir Ticaret Odasını ziyaret etti.

Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Borsası Odası (KBO) başkanları Seydişehir Ticaret Odasını ziyaret etti.

 Buluşmada  odalar olarak beraber hareket etmeninin önemine değinildi ve birlik beraberlik mesajları verildi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Öztürk bu ziyaretlerinin amacının Konya ve Karaman bölgelerindeki oda borsalarının ortak meclis oluşturulması için çalışmaların ön hazırlığı olduğunu belirtti.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk  yaptığı açıklamada “Bu yaptığımız ziyaret ve çalışmalar Konya’nın tümüne  hakim olan bir çalışmadır.  Çok faydalı olduğuna inanıyorum.  Ramazan ayından önce Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı Konya ve Karaman bölgelerinin oda ve borsalarının katılacağı ortak bir meclis toplantısı yapılmasını düşünüyoruz. Bu ziyaretlerimizin bir amacıda düşünülen bu müşterek toplantının ön hazırlığı oluyor.” Dedi

Başkan Öztürk son olarak “ Odalar olarak amacımız bölgemizi geliştirmek ve insanımızın layık olduğu hayat standartlarını yükseltmektir. Bu amaçlarımızda başarılı olmamız için birlik ve beraberlik halinde hareket etmemiz çok önemlidir.” Şeklinde konuştu.

Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ise “Sayın Uğur Abimiz, Memiş Abimiz ve Selçuk Abimiz Seydişehir Ticaret Odası olarak bizlerin daima yanlarında oluyorlar, sağolsunlar ihtiyaçlarımıza karşılık veriyorlar. Onların bir kardeşi olarak ve ticaret odası olarak bize düşen her türlü göreve hazırız. Sayın başkanlarımın söylediği gibi Konya bir bütündür, inşallah hep birlikte gönüller bir arada, yapacağımız çalışmalarla verimli olma gayreti içinde olacağız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.