KONYA ŞEKER’DEN ÇİFTÇİYE MOTORİN AVANSI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 11:09, Güncelleme: 19.06.2019 - 11:09
 

KONYA ŞEKER’DEN ÇİFTÇİYE MOTORİN AVANSI

Konya Şeker, üreticisine destek olmak için 20 Haziran Perşembe günü 29 milyon 774 bin 920 TL tutarında, 4.659.612 litre motorin avansı dağıtımına başlayacak.

Bayram öncesi üreticisine bayram avansı da veren Konya Şeker, piyasaların dalgalandığı bir dönemde çiftçisinin yanında olduğunu göstermek ve destek olmak için bu kez motorin avansı dağıtacak. Motorin avansıyla ilgili kısa bir açıklama yapan 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; “Biz parayı büyütmenin hesabını değil, tarladaki ürünü büyütmenin hesabını yaparız. Üreticinin de şirketlerin de omzundaki yükün özellikle finansman yükünün arttığı bir sene. Biz var günde de dar günde de çiftçinin yanında olan bir kurumuz. Bu dar günde de biz yapabildiğimizin yine en çoğunu yapacağız ve çiftçinin yüküne omuz vereceğiz, piyasaların üreticiyi daraltmasına müsaade etmeyeceğiz. Eğer önceliğiniz üretim ve üretici ise o toprağa atılacak tohumdan, o toprağı işleyecek traktörün deposuna kadar, hatta o toprağı işleyecek üreticinin günlük ihtiyaçlarına kadar her şeyi düşünür ve mazeret değil çare üretirsiniz. Odak noktanız bu değilse sadece hasatta görünürsünüz. Bizim odak noktamız üretim ve üreten olduğu için sadece bir gün değil her gün çiftçinin yanındayız. Bu desteklerimizin çiftçimizle aramızdaki ünsiyeti güçlendirdiğini biliyoruz, büyürken büyütüyor, güçlenirken güçlendiriyoruz. İşte sır burada. Tohum toprağa düşerken başlattığımız desteklerimiz, ürün hasat edilene kadar kesintisiz sürüyor. 20 Haziran 2019 Perşembe günü dağıttığımız 29 Milyon 774 Bin 920 TL tutarında, 4 milyon 659 bin 612 Litre Motorin Avansı çiftçimizin nakit sıkıntısı çekmeden iş yapmasına imkân tanıyor” şeklinde konuştu.  
Konya Şeker, üreticisine destek olmak için 20 Haziran Perşembe günü 29 milyon 774 bin 920 TL tutarında, 4.659.612 litre motorin avansı dağıtımına başlayacak.

Bayram öncesi üreticisine bayram avansı da veren Konya Şeker, piyasaların dalgalandığı bir dönemde çiftçisinin yanında olduğunu göstermek ve destek olmak için bu kez motorin avansı dağıtacak.

Motorin avansıyla ilgili kısa bir açıklama yapan 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; “Biz parayı büyütmenin hesabını değil, tarladaki ürünü büyütmenin hesabını yaparız. Üreticinin de şirketlerin de omzundaki yükün özellikle finansman yükünün arttığı bir sene. Biz var günde de dar günde de çiftçinin yanında olan bir kurumuz. Bu dar günde de biz yapabildiğimizin yine en çoğunu yapacağız ve çiftçinin yüküne omuz vereceğiz, piyasaların üreticiyi daraltmasına müsaade etmeyeceğiz. Eğer önceliğiniz üretim ve üretici ise o toprağa atılacak tohumdan, o toprağı işleyecek traktörün deposuna kadar, hatta o toprağı işleyecek üreticinin günlük ihtiyaçlarına kadar her şeyi düşünür ve mazeret değil çare üretirsiniz. Odak noktanız bu değilse sadece hasatta görünürsünüz. Bizim odak noktamız üretim ve üreten olduğu için sadece bir gün değil her gün çiftçinin yanındayız. Bu desteklerimizin çiftçimizle aramızdaki ünsiyeti güçlendirdiğini biliyoruz, büyürken büyütüyor, güçlenirken güçlendiriyoruz. İşte sır burada. Tohum toprağa düşerken başlattığımız desteklerimiz, ürün hasat edilene kadar kesintisiz sürüyor. 20 Haziran 2019 Perşembe günü dağıttığımız 29 Milyon 774 Bin 920 TL tutarında, 4 milyon 659 bin 612 Litre Motorin Avansı çiftçimizin nakit sıkıntısı çekmeden iş yapmasına imkân tanıyor” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.