Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü değişti!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 09:09, Güncelleme: 24.06.2020 - 09:09
 

Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü değişti!

Selçuk Üniversitesinin yeni rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy oldu.

Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden biri olan Konya Selçuk Üniversitesinin yeni rektörünün kim olacağı günlerdir merakla bekleniyordu. Şu ana kadar Selçuk Üniversitesi rektörlüğüne 2 aday çıkmıştı. Bu isimlerden ilki mevcut rektör Mustafa Şahin’di. Bilinen İkinci aday ise Konya’nın yakından tanıdığı Hüseyin Altunbaş’tı. Öte yandan Selçuklu eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Adem Esen, RTÜK eski Başkanı ve Konya eski milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Prof. Dr. Yasin Aktay, Prof. Dr. Abdullah Karaman gibi isimlerin de rektörlük için adı geçen isimler olduğu iddia edilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararla Selçuk Üniversitesi’nin yeni rektörü Metin Aksoy oldu. Karar Resmi Gazete’de yayınlandı.
Selçuk Üniversitesinin yeni rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy oldu.

Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden biri olan Konya Selçuk Üniversitesinin yeni rektörünün kim olacağı günlerdir merakla bekleniyordu.

Şu ana kadar Selçuk Üniversitesi rektörlüğüne 2 aday çıkmıştı.

Bu isimlerden ilki mevcut rektör Mustafa Şahin’di.

Bilinen İkinci aday ise Konya’nın yakından tanıdığı Hüseyin Altunbaş’tı.

Öte yandan Selçuklu eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Adem Esen, RTÜK eski Başkanı ve Konya eski milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Prof. Dr. Yasin Aktay, Prof. Dr. Abdullah Karaman gibi isimlerin de rektörlük için adı geçen isimler olduğu iddia edilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararla Selçuk Üniversitesi’nin yeni rektörü Metin Aksoy oldu.

Karar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.