Konya'da "Doğa Yürüyüşleri" ilgi görüyor

Yaşam (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.11.2021 - 23:37, Güncelleme: 22.11.2021 - 23:37
 

Konya'da "Doğa Yürüyüşleri" ilgi görüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sağlıklı yaşama katkıda bulunmak için gerçekleştirdiği "Konya'da Yürüyoruz" temalı doğa yürüyüşü etkinlikleri devam ediyor.

 Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sağlıklı yaşama katkıda bulunmak için gerçekleştirdiği "Konya'da Yürüyoruz" temalı doğa yürüyüşü etkinlikleri devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada, doğa yürüyüşlerinin hafta sonu Beyşehir'in Yeşildağ Mahallesi'nde devam ettiği belirtildi. Açıklamada, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın şu görüşlerine yer verildi: "Amacımız, Konya'da yaşayan hemşehrilerimizin hem sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak hem de daha önce görmedikleri doğal güzellikleri onlarla buluşturmak. Yaklaşık 7 kilometre süren yürüyüşte doğaseverler, Konya'nın doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı yakaladı. Doğa yürüyüşleri, 28 Kasım'da Bozkır-Aygır, 5 Aralık'ta Seydişehir-Tınaztepe ve 12 Aralık'ta da Akşehir-Hıdırlık'ta devam edecek. Başvurular sporkonya.com.tr adresinden yapılabilir."  
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sağlıklı yaşama katkıda bulunmak için gerçekleştirdiği "Konya'da Yürüyoruz" temalı doğa yürüyüşü etkinlikleri devam ediyor.

 Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sağlıklı yaşama katkıda bulunmak için gerçekleştirdiği "Konya'da Yürüyoruz" temalı doğa yürüyüşü etkinlikleri devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, doğa yürüyüşlerinin hafta sonu Beyşehir'in Yeşildağ Mahallesi'nde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın şu görüşlerine yer verildi:

"Amacımız, Konya'da yaşayan hemşehrilerimizin hem sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak hem de daha önce görmedikleri doğal güzellikleri onlarla buluşturmak. Yaklaşık 7 kilometre süren yürüyüşte doğaseverler, Konya'nın doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı yakaladı. Doğa yürüyüşleri, 28 Kasım'da Bozkır-Aygır, 5 Aralık'ta Seydişehir- Tınaztepe ve 12 Aralık'ta da Akşehir-Hıdırlık'ta devam edecek. Başvurular sporkonya.com.tr adresinden yapılabilir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.