KONYA'DA JUDO SEÇMELERİ YAPILDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2014 - 01:45, Güncelleme: 08.02.2014 - 01:45
 

KONYA'DA JUDO SEÇMELERİ YAPILDI

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Anadolu Yıldızları projesi kapsamın da yer alan Judo Takımlar müsabakasında Konya?yı temsil edecek takımını belirlemek için Konya judo salonun da 100 e yakın sporcunun katıldığı seçmeler yapıldı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Anadolu Yıldızları projesi kapsamın da yer alan Judo Takımlar müsabakasında Konya’yı temsil edecek takımını belirlemek için Konya judo salonun da 100 e yakın sporcunun katıldığı seçmeler yapıldı. Konya’dan bay ve bayan 2 takımın katılacağı il karması 9 sikletten oluşmaktadır. Birinci karşılaşma 21-23 Şubat 2014 tarihlerin de Türkiye’nin 8 bölgesin de birden yapılacaktır.12 takımdan oluşan guruplardan ilk 6 ya giren takımlar 2. tur da yarışacaklar. Daha sonra ilk 3 de yer alan takımlar Türkiye finallerine katılacaklardır. Bu il seçmelerine Seydişehir den 3ü bayan 12 sporcu katıldı. .Antrenör Soner Balcı ve Antrenör Yardımcısı Celalettin Doğanın nezaretinde Konya’ya giden judocular  iki tane birincilik, altı tane ikincilik ve iki tane de  üçüncülük elde etmişlerdir.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Soner Balcı yaptığı açıklamada   “İkinci olan tüm sporcularımız birinci olabilirlerdi.Hepsi son anda şansızlıkla yenildi.Bazı sporcularımız tecrübesizliklerinin kurbanı oldular.Maç tecrübesizliğimizin olumsuzluğunu gördük.Özel maçlara,turnuvalara gidemediğimiz için tecrübelerimiz eksik oluyor.Konya’ya gidip gelmemiz de araba tahsis eden Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin’e judocular adına teşekkür ederim” dedi.   DERECEYE GİREN SPORCULAR   32 kg.KERZİBAN ERTEKİN            2. 36  kg.AYÇAN HARMANCI            5. 57 kg.GÖKCEN ÖAZEN                   1. 38 kg BAYRAM ÖZEN                     1. 42 kg.MUHAMMET KURUTEKE    2. 50 kg.ÜMİT HARMANCI                  2. 60 kg.AHMET GÜNAL                      2. 55 kg.ALİ BEYTULLAH KOZDAĞ  2. 60 kg.İHSAN ERTEKİN                     2. 34 kg.AHMET KANDIRICI                3. 38 kg.YUSUF DENGİŞ                       3.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Anadolu Yıldızları projesi kapsamın da yer alan Judo Takımlar müsabakasında Konya?yı temsil edecek takımını belirlemek için Konya judo salonun da 100 e yakın sporcunun katıldığı seçmeler yapıldı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Anadolu Yıldızları projesi kapsamın da yer alan Judo Takımlar müsabakasında Konya’yı temsil edecek takımını belirlemek için Konya judo salonun da 100 e yakın sporcunun katıldığı seçmeler yapıldı.

Konya’dan bay ve bayan 2 takımın katılacağı il karması 9 sikletten oluşmaktadır. Birinci karşılaşma 21-23 Şubat 2014 tarihlerin de Türkiye’nin 8 bölgesin de birden yapılacaktır.12 takımdan oluşan guruplardan ilk 6 ya giren takımlar 2. tur da yarışacaklar.

Daha sonra ilk 3 de yer alan takımlar Türkiye finallerine katılacaklardır.

Bu il seçmelerine Seydişehir den 3ü bayan 12 sporcu katıldı.

.Antrenör Soner Balcı ve Antrenör Yardımcısı Celalettin Doğanın nezaretinde Konya’ya giden judocular  iki tane birincilik, altı tane ikincilik ve iki tane de  üçüncülük elde etmişlerdir.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Soner Balcı yaptığı açıklamada   “İkinci olan tüm sporcularımız birinci olabilirlerdi.Hepsi son anda şansızlıkla yenildi.Bazı sporcularımız tecrübesizliklerinin kurbanı oldular.Maç tecrübesizliğimizin olumsuzluğunu gördük.Özel maçlara,turnuvalara gidemediğimiz için tecrübelerimiz eksik oluyor.Konya’ya gidip gelmemiz de araba tahsis eden Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin’e judocular adına teşekkür ederim” dedi.

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR

 

32 kg.KERZİBAN ERTEKİN            2.

36  kg.AYÇAN HARMANCI            5.

57 kg.GÖKCEN ÖAZEN                   1.

38 kg BAYRAM ÖZEN                     1.

42 kg.MUHAMMET KURUTEKE    2.

50 kg.ÜMİT HARMANCI                  2.

60 kg.AHMET GÜNAL                      2.

55 kg.ALİ BEYTULLAH KOZDAĞ  2.

60 kg.İHSAN ERTEKİN                     2.

34 kg.AHMET KANDIRICI                3.

38 kg.YUSUF DENGİŞ                       3.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.