Konyaspor Futbolcusu Ahmet Çalık Hayatını Kaybetti

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.01.2022 - 12:26, Güncelleme: 11.01.2022 - 12:26
 

Konyaspor Futbolcusu Ahmet Çalık Hayatını Kaybetti

Konyaspor'un 28 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.

İddialara göre; Önceki gün izinli olan Çalık Ankara'ya ailesinin yanına gitmişti. Antrenman için Konya'ya dönmek için yola çıkan Çalık, Göl başında aracın hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan belirlemelere göre Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık(28) hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına baş sağlığı dileriz. Türk futbolunun ve Konyaspor'un başı sağolsun...
Konyaspor'un 28 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.

İddialara göre; Önceki gün izinli olan Çalık Ankara'ya ailesinin yanına gitmişti. Antrenman için Konya'ya dönmek için yola çıkan Çalık, Göl başında aracın hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan belirlemelere göre Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık(28) hayatını kaybetti.

Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Türk futbolunun ve Konyaspor'un başı sağolsun...

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.