KOP OKUYOR PROJESİ ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2017 - 12:16, Güncelleme: 05.06.2017 - 12:16
 

KOP OKUYOR PROJESİ ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Halise Güney Ortaokulu tarafından KOP Okuyor kapsamında düzenlenen “Kitap yağmuru”, “Tahmin et”, ve “Kitap kulesi” yarışma ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar “Kop Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kop Okuyor projesi kapsamında okulumuzun yaptığı etkinlikler sonucu dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kitap okuma alışkanlıklarını hayat boyu sürdürerek ülkemiz için hayırlı bireyler olmalarını bekliyoruz.” Dedi. Halise Güney Ortaokulu müdürü Yavuz YEL “Kalkınma Bakanlığı Kop Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kop Bölgesi’nde okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılarak sürdürülebilirliğin sağlanması mali destek programını kapsamında okulumuzun “Kitap Oku Geleceğini Doku”  projesi kapsamda okulumuzda 3 etkinliğimizi tamamladık. Proje kapsamında eylül ve ekim aylarında da farklı etkinlikler yapılacak. Projemize destek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi Türkçe Öğretmeni Halil İbrahim NOYAN “Kop Okuyor projesi kapsamında “Kitap yağmuru”, “Tahmin et”, ve “Kitap kulesi”  etkinliklerimize öğrencilerimizin yoğun katılımı oldu. Yapılan yarışma sınavı sonunda 15 öğrencimiz ödüllendirildi. Bu etkinlikler ile okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılarak sürdürülebilirliğini amaçlıyoruz. Bu kapsamda farklı etkinlikler ile veli ve öğrencilerimize kitap okutma gayreti içinde olacağız.” Dedi.  
Halise Güney Ortaokulu tarafından KOP Okuyor kapsamında düzenlenen “Kitap yağmuru”, “Tahmin et”, ve “Kitap kulesi” yarışma ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar “Kop Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kop Okuyor projesi kapsamında okulumuzun yaptığı etkinlikler sonucu dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kitap okuma alışkanlıklarını hayat boyu sürdürerek ülkemiz için hayırlı bireyler olmalarını bekliyoruz.” Dedi.

Halise Güney Ortaokulu müdürü Yavuz YEL “Kalkınma Bakanlığı Kop Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kop Bölgesi’nde okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılarak sürdürülebilirliğin sağlanması mali destek programını kapsamında okulumuzun “Kitap Oku Geleceğini Doku”  projesi kapsamda okulumuzda 3 etkinliğimizi tamamladık. Proje kapsamında eylül ve ekim aylarında da farklı etkinlikler yapılacak. Projemize destek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi

Türkçe Öğretmeni Halil İbrahim NOYAN “Kop Okuyor projesi kapsamında “Kitap yağmuru”, “Tahmin et”, ve “Kitap kulesi”  etkinliklerimize öğrencilerimizin yoğun katılımı oldu. Yapılan yarışma sınavı sonunda 15 öğrencimiz ödüllendirildi. Bu etkinlikler ile okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılarak sürdürülebilirliğini amaçlıyoruz. Bu kapsamda farklı etkinlikler ile veli ve öğrencilerimize kitap okutma gayreti içinde olacağız.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.