KÖPRÜLER YENİLENİYOR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2015 - 11:35, Güncelleme: 18.12.2015 - 11:35
 

KÖPRÜLER YENİLENİYOR?

Seydişehir?e ayrı bir güzellik katan bağ arası ve ortasından geçen Akçay deresi yapılan düzenlemelerle güzelleşiyor.

Bu yıl ki çalışmalarda makine parkından, Helim Kalfa köprüsüne kadar Akçay deresi ıslah çalışmaları kapsamından Nevzat Akbaş döneminde yapılan Helim Kalfa köprüsü ve üst tarafta bulunan asma köprü yıkılarak hizmet kalitesi yüksek daha geniş bir şekilde yenisinin yapımına başlandı. Akçay deresi ıslah projesi kapsamında istinat duvarları ile örülmesi su taşkınlarını önleme açısından ve görünüm açısından farklı bir güzellik katıyor. Dere üzerinde bulunan köprülerin yenilenmesi ile daha farklı bir konuma gelecek olan Akçay deresi inşaatı devam eden atık su arıtma tesisi tamamlandıktan sonra kanalizasyon atıkları bırakılmayacağından ilerde bir porsuk çayı gibi ilçe merkezine güzel bir görünüm sağlayacak.
Seydişehir?e ayrı bir güzellik katan bağ arası ve ortasından geçen Akçay deresi yapılan düzenlemelerle güzelleşiyor.

Bu yıl ki çalışmalarda makine parkından, Helim Kalfa köprüsüne kadar Akçay deresi ıslah çalışmaları kapsamından Nevzat Akbaş döneminde yapılan Helim Kalfa köprüsü ve üst tarafta bulunan asma köprü yıkılarak hizmet kalitesi yüksek daha geniş bir şekilde yenisinin yapımına başlandı.

Akçay deresi ıslah projesi kapsamında istinat duvarları ile örülmesi su taşkınlarını önleme açısından ve görünüm açısından farklı bir güzellik katıyor. Dere üzerinde bulunan köprülerin yenilenmesi ile daha farklı bir konuma gelecek olan Akçay deresi inşaatı devam eden atık su arıtma tesisi tamamlandıktan sonra kanalizasyon atıkları bırakılmayacağından ilerde bir porsuk çayı gibi ilçe merkezine güzel bir görünüm sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.