Korona virüslü iki hastayı daha kaybettik

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2020 - 04:05, Güncelleme: 27.08.2020 - 04:05
 

Korona virüslü iki hastayı daha kaybettik

İlçemizde ulukapı mahallesi , gökcehüyük mahallesinde ikamet eden ve hastanede tedavileri devam eden iki hastamız vefat etti.

Bugün korona virüsten hayatını kaybeden  hasta    ulukapı  mahallesinde  ikamet  eden 70 yaşındaki hastanın  aynı zamanda  kronik rahatsızlıkları bulunuyordu ve konyada tedavi görüyordu. Gökçehüyük mahallesinde 68 yaşındaki   diğer vefat eden hasta ise kısa bir süre önce konyada hastanede  ameliyat olmuş  ve korona virüs testi pozitif çıkmıştı. Bugün kaybettiğimiz iki hasta ile beraber korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 12 ‘ye yükseldi.
İlçemizde ulukapı mahallesi , gökcehüyük mahallesinde ikamet eden ve hastanede tedavileri devam eden iki hastamız vefat etti.

Bugün korona virüsten hayatını kaybeden  hasta    ulukapı  mahallesinde  ikamet  eden 70 yaşındaki hastanın  aynı zamanda  kronik rahatsızlıkları bulunuyordu ve konyada tedavi görüyordu.

Gökçehüyük mahallesinde 68 yaşındaki   diğer vefat eden hasta ise kısa bir süre önce konyada hastanede  ameliyat olmuş  ve korona virüs testi pozitif çıkmıştı.

Bugün kaybettiğimiz iki hasta ile beraber korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 12 ‘ye yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.