Kötez Emlak İnşaat Otomotiv Törenle Açıldı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.03.2023 - 15:04, Güncelleme: 10.03.2023 - 16:02
 

Kötez Emlak İnşaat Otomotiv Törenle Açıldı

Seydişehir çarşı meydanında faaliyete geçen Kötez Emlak İnşaat Otomotiv, törenle hizmete girdi.

Daha önce bölgemizde Kötez Et Entegre Tesisi olarak faaliyet sürdüren Kötez Grubu yeni bir iş alanı olarak Emlak İnşaat Otomotiv sektörüne de başladı. Açılışına; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Kötez Emlak İnşaat Otomotiv işletmecisi Durmuş Kötez, açılışta gazetemize yaptığı açıklamada “Seydişehir’inde bildiği gibi önceden et alanında faaliyet gösteriyorduk. Yeni bir sektör olarak bugünden itibaren Emlak İnşaat Otomotiv alanında da Seydişehirli hemşerilerimize en güzel hizmeti vermeyi arzuluyoruz. İnşallah Allah utandırmaz. Bizler ve Seydişehir için hayırlı uğurlu olur” dedi.  
Seydişehir çarşı meydanında faaliyete geçen Kötez Emlak İnşaat Otomotiv, törenle hizmete girdi.

Daha önce bölgemizde Kötez Et Entegre Tesisi olarak faaliyet sürdüren Kötez Grubu yeni bir iş alanı olarak Emlak İnşaat Otomotiv sektörüne de başladı.

Açılışına; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kötez Emlak İnşaat Otomotiv işletmecisi Durmuş Kötez, açılışta gazetemize yaptığı açıklamada “Seydişehir’inde bildiği gibi önceden et alanında faaliyet gösteriyorduk. Yeni bir sektör olarak bugünden itibaren Emlak İnşaat Otomotiv alanında da Seydişehirli hemşerilerimize en güzel hizmeti vermeyi arzuluyoruz. İnşallah Allah utandırmaz. Bizler ve Seydişehir için hayırlı uğurlu olur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.