KÖYLERİNE İMECE USULÜ FİDAN DİKTİLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 12:00, Güncelleme: 18.03.2020 - 12:00
 

KÖYLERİNE İMECE USULÜ FİDAN DİKTİLER

İlçemize bağlı Kızılca Mahallesi sakinleri, hep birlikte köylerine ağaç fidanı diktiler ve önceden dikilen ağaçların bakımını yaptılar.

Kızılca Mahallesi’nde çok sayıda badem, sedir ve çam ağacı fidesinin dikilme etkinliğine katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal da hatıra olarak kendi adına çam ağacı dikti. Köylerini ağaçlandırmak için imece usulü ağaç fidanı diktiklerini belirten köy muhtarı Mustafa Yılmaz, “Bilindiği üzere köyümüze geçtiğimiz yıllarda bir gölet kazandırıldı. Köyümüzün daha şirin ve daha güzel olması için bizler de kollarımızı sıvadık. Hep birlikte 100 badem ağacı, 300’e yakın da orman ağacı diktik. Önceden dikilen ağaçların da bakımını yaptık. Hedefimiz daha yeşil ve daha güzel bir Kızılcaköy oluşturmak” dedi. Muhtar Yılmaz, katılımlarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a da teşekkür etti.    
İlçemize bağlı Kızılca Mahallesi sakinleri, hep birlikte köylerine ağaç fidanı diktiler ve önceden dikilen ağaçların bakımını yaptılar.

Kızılca Mahallesi’nde çok sayıda badem, sedir ve çam ağacı fidesinin dikilme etkinliğine katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal da hatıra olarak kendi adına çam ağacı dikti.

Köylerini ağaçlandırmak için imece usulü ağaç fidanı diktiklerini belirten köy muhtarı Mustafa Yılmaz, “Bilindiği üzere köyümüze geçtiğimiz yıllarda bir gölet kazandırıldı. Köyümüzün daha şirin ve daha güzel olması için bizler de kollarımızı sıvadık. Hep birlikte 100 badem ağacı, 300’e yakın da orman ağacı diktik. Önceden dikilen ağaçların da bakımını yaptık. Hedefimiz daha yeşil ve daha güzel bir Kızılcaköy oluşturmak” dedi.

Muhtar Yılmaz, katılımlarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a da teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.