KOYUN HIRSIZLARI AKSEKİ’DE YAKALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2020 - 04:39, Güncelleme: 20.02.2020 - 04:39
 

KOYUN HIRSIZLARI AKSEKİ’DE YAKALANDI

İlçemizde 3 koyunu çalarak kayıplara karışan şahıslar Akseki’de yakayı ele verdi.

15 gün önce ilçemizin Anabağlar Mahallesi’nden çalınan 3 koyunun hırsızları, emniyet ekiplerinin amansız takibi sonucu Akseki’de yakalandı. Daha öncede başka suçlara karışmış O.B, E.G ve H.D. isimli koyun hırsızlarının emniyetteki sorgulamalarından sonra Adliye’ye sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.
İlçemizde 3 koyunu çalarak kayıplara karışan şahıslar Akseki’de yakayı ele verdi.

15 gün önce ilçemizin Anabağlar Mahallesi’nden çalınan 3 koyunun hırsızları, emniyet ekiplerinin amansız takibi sonucu Akseki’de yakalandı.

Daha öncede başka suçlara karışmış O.B, E.G ve H.D. isimli koyun hırsızlarının emniyetteki sorgulamalarından sonra Adliye’ye sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.