KOYUNCU TARIM’DAN BÜYÜK ÇİFTCİ BULUŞMASI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.03.2022 - 14:07, Güncelleme: 15.03.2022 - 14:07
 

KOYUNCU TARIM’DAN BÜYÜK ÇİFTCİ BULUŞMASI

2019 yılından bu yana ilçemizde faaliyet gösteren Koyuncu Tarım bayiliğini yaptığı KWS Türk firması ile birlikte pancar tohumları tanıtım gecesi düzenledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve ilçemizdeki pancar üreticilerinin katıldığı geceye ilgi büyüktü. KWS Pancar Tohumu birimi Batı Bölge Müdürü Ali Karasu çeşitler hakkında bilgi verirken üreticilerinin de sorularını yanıtladı. Bir çok üreticinin KWS tohumdan duyduğu memnuniyeti dile getirmeleri bayileri olan Koyuncu Tarım yetkililerini mutlu etti. Koyuncu Tarım ortaklarından Ziraat Mühendisi Yusuf Kök yaptığı açıklamada, “2019 yılından bu yana ortağımla birlikte kurduğunuz iş yerimizde KWS tohumlarının bayiliğini yapmaktayız. Üreticinin verim ve polar noktasında bölgemizde sıkıntıları çözdük.  Bu sorunları hem Kws tohumla hemde bayiliğini yaptığımız dünyanın seçkin markalarının zirai ilaç ve gübrelerini kullanarak, üreticilerimize doğru zamanda doğru ürünleri sunarak bir başarı elde ettik. Bu durumdan müşterilerimizin kazançlı çıkması da bizleri çok mutlu etti. Üreticilerimizin kazanması için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya  gayret göstererek, bu şekilde toplantılar düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi. Firma ortaklarından İsmail Koyuncu ise şu açıklamalarda bulundu. “Üreticilerimizle müşteri esnaf ilişkisinden ziyade Dostluk ilişkisi kurduk. Dünyadaki  en kaliteli markaları ilçemizde üreticilerimize sunduk. Üreticilerimiz aldıkları ürünlerden başarı sağladıkça biz daha kalitelisi araştırmaya gayret ettik. Bugün Kws tohum bunun en iyi örneğidir. İlçemizde ekilen pancarin yaklaşık %60’lık kısmının tohum tedariğini karşılamanın da gururunu yaşıyoruz. Üreticilerimize teşekkür ediyor bereketli hasatlar diliyoruz” dedi.  İlçe belediye başkanınında katıldığı toplantıda Başkan Mehmet Tutal üreticilere bölgenin bu yıl daha bereketli suları olacağını, bu şekilde yapılan toplantılarında üretici için çok verimli olacağı yönünde fikirlerini sunarak Koyuncu Tarım’ın genç ortaklarına ve Kws tohuma teşekkür etti.
2019 yılından bu yana ilçemizde faaliyet gösteren Koyuncu Tarım bayiliğini yaptığı KWS Türk firması ile birlikte pancar tohumları tanıtım gecesi düzenledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ve ilçemizdeki pancar üreticilerinin katıldığı geceye ilgi büyüktü.

KWS Pancar Tohumu birimi Batı Bölge Müdürü Ali Karasu çeşitler hakkında bilgi verirken üreticilerinin de sorularını yanıtladı. Bir çok üreticinin KWS tohumdan duyduğu memnuniyeti dile getirmeleri bayileri olan Koyuncu Tarım yetkililerini mutlu etti. Koyuncu Tarım ortaklarından Ziraat Mühendisi Yusuf Kök yaptığı açıklamada, “2019 yılından bu yana ortağımla birlikte kurduğunuz iş yerimizde KWS tohumlarının bayiliğini yapmaktayız. Üreticinin verim ve polar noktasında bölgemizde sıkıntıları çözdük.  Bu sorunları hem Kws tohumla hemde bayiliğini yaptığımız dünyanın seçkin markalarının zirai ilaç ve gübrelerini kullanarak, üreticilerimize doğru zamanda doğru ürünleri sunarak bir başarı elde ettik. Bu durumdan müşterilerimizin kazançlı çıkması da bizleri çok mutlu etti. Üreticilerimizin kazanması için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya  gayret göstererek, bu şekilde toplantılar düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi. Firma ortaklarından İsmail Koyuncu ise şu açıklamalarda bulundu. “Üreticilerimizle müşteri esnaf ilişkisinden ziyade Dostluk ilişkisi kurduk. Dünyadaki  en kaliteli markaları ilçemizde üreticilerimize sunduk. Üreticilerimiz aldıkları ürünlerden başarı sağladıkça biz daha kalitelisi araştırmaya gayret ettik. Bugün Kws tohum bunun en iyi örneğidir. İlçemizde ekilen pancarin yaklaşık %60’lık kısmının tohum tedariğini karşılamanın da gururunu yaşıyoruz. Üreticilerimize teşekkür ediyor bereketli hasatlar diliyoruz” dedi. 

İlçe belediye başkanınında katıldığı toplantıda Başkan Mehmet Tutal üreticilere bölgenin bu yıl daha bereketli suları olacağını, bu şekilde yapılan toplantılarında üretici için çok verimli olacağı yönünde fikirlerini sunarak Koyuncu Tarım’ın genç ortaklarına ve Kws tohuma teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.