KOZLU CAMİSİ İNŞAATI TEMELİ ATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2013 - 05:31, Güncelleme: 01.07.2013 - 05:31
 

KOZLU CAMİSİ İNŞAATI TEMELİ ATILDI

İlçemiz Kozlu Köyünde yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 1957 tarihli köy camisinin yerine hayırseverlerin de desteği alınarak yeni bir cami yapımı için temel atma programı düzenlendi.

İlçemiz Kozlu Köyünde yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 1957  tarihli köy camisinin yerine hayırseverlerin de desteği alınarak yeni  bir cami yapımı için temel atma programı düzenlendi. Programa Milletvekili Harun Tüfekçi, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun,  Müftü Vekili Ahmet Müjdeci, Köy Muhtarı Ali Akkoyun, Cami Yaşatma Derneği üyeleri ve köy halkı katıldı.  Verilen öğle yemeğinin ardından dualarla caminin yöreye hayırlı olmasının yanısıra Kozlu Köyünde daha önce meydana gelen feci trafik kazası, orman yangını, cami yangını gibi üzücü olayların bir daha olmaması için hep birlikte dualar edildi. Konya Milletvekili Harun Tüfekçi tarafından caminin yapımını üstlenen ilgili firma yetkilisinden Kurban Bayramı Namazına caminin yetiştirilmesi sözü alındı.
İlçemiz Kozlu Köyünde yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 1957 tarihli köy camisinin yerine hayırseverlerin de desteği alınarak yeni bir cami yapımı için temel atma programı düzenlendi.

İlçemiz Kozlu Köyünde yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 1957  tarihli köy camisinin yerine hayırseverlerin de desteği alınarak yeni  bir cami yapımı için temel atma programı düzenlendi.

Programa Milletvekili Harun Tüfekçi, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun,  Müftü Vekili Ahmet Müjdeci, Köy Muhtarı Ali Akkoyun, Cami Yaşatma Derneği üyeleri ve köy halkı katıldı.

 Verilen öğle yemeğinin ardından dualarla caminin yöreye hayırlı olmasının yanısıra Kozlu Köyünde daha önce meydana gelen feci trafik kazası, orman yangını, cami yangını gibi üzücü olayların bir daha olmaması için hep birlikte dualar edildi.

Konya Milletvekili Harun Tüfekçi tarafından caminin yapımını üstlenen ilgili firma yetkilisinden Kurban Bayramı Namazına caminin yetiştirilmesi sözü alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.