KOZLU'DAKİ YANAN CAMİ YENİDEN İNŞA EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2014 - 01:39, Güncelleme: 31.07.2014 - 01:39
 

KOZLU'DAKİ YANAN CAMİ YENİDEN İNŞA EDİLDİ

Seydişehir'in Kozlu Mahallesi?nde geçen sene yanan tek camisi yeniden inşa edilerek bayramın 2. günü kuran kursu ile birlikte açılışı yapıldı.

Seydişehir'in Kozlu Mahallesi’nde geçen sene yanan tek camisi yeniden inşa edilerek bayramın 2. günü kuran kursu ile birlikte açılışı yapıldı. Kozlu Mahallesi'nde geçen sene bilinmeyen sebepler ile yangın çıkması sonucu cami kullanılmaz hale gelmiş ve cemaat zor durumda kalmıştı. Cemaat yetkilerden yardım istemiş ve beklenen destek gelmiş  bu sene tekrar vücut bularak bayramın ikinci günü coşkuyla açıldı. Kozlu Camii ve Kuran Kursu'nun açılışını ilçe Kaymakamı Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptı. Mahalle'nin camisi önünde yapılan bayramlaşma ise çifte bayram yaşandığını gösteriyordu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Caminin inşaatının nihayetinde bitmesine çok sevindik. İnşaatını yapmak camiyi ibadete açmak bizden; içini doldurmak ise sizlerden. Camimiz eskisinden daha da güzel oldu." Şeklinde konuştu. İbadetlerini halkımızın artık  rahatça yapabileceklerini ve Kuran kursuyla çocukların eğitimlerine devam edebileceklerini belirten Tutal, mahallelinin bayramını kutladı. Programda cami önünde misafirler için yemek verildi, ikramlar yapıldı. 
Seydişehir'in Kozlu Mahallesi?nde geçen sene yanan tek camisi yeniden inşa edilerek bayramın 2. günü kuran kursu ile birlikte açılışı yapıldı.

Seydişehir'in Kozlu Mahallesi’nde geçen sene yanan tek camisi yeniden inşa edilerek bayramın 2. günü kuran kursu ile birlikte açılışı yapıldı.

Kozlu Mahallesi'nde geçen sene bilinmeyen sebepler ile yangın çıkması sonucu cami kullanılmaz hale gelmiş ve cemaat zor durumda kalmıştı. Cemaat yetkilerden yardım istemiş ve beklenen destek gelmiş  bu sene tekrar vücut bularak bayramın ikinci günü coşkuyla açıldı. Kozlu Camii ve Kuran Kursu'nun açılışını ilçe Kaymakamı Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptı.

Mahalle'nin camisi önünde yapılan bayramlaşma ise çifte bayram yaşandığını gösteriyordu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Caminin inşaatının nihayetinde bitmesine çok sevindik. İnşaatını yapmak camiyi ibadete açmak bizden; içini doldurmak ise sizlerden. Camimiz eskisinden daha da güzel oldu." Şeklinde konuştu. İbadetlerini halkımızın artık  rahatça yapabileceklerini ve Kuran kursuyla çocukların eğitimlerine devam edebileceklerini belirten Tutal, mahallelinin bayramını kutladı.

Programda cami önünde misafirler için yemek verildi, ikramlar yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.