KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MUHARREM AYI ETKİNLİĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2015 - 05:15, Güncelleme: 28.10.2015 - 05:15
 

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MUHARREM AYI ETKİNLİĞİ

Kredi Yurtlar Kurumu müdürlüğü (KYK) tarafından farkındalık eğitimi kapsamında Muharrem Ayı dolayısı ile etkinlik düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Konferans salonunda organize edilen program da Seydişehir İlahi gurubunun tasavvuf Müziği konser verdi ve Aşure ikramı yapıldı. Programa, Kredi yurtlarda kalan öğrencilerin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet  Tutal, Seydişehir  Müftüsü Kemal  Demirel de katıldı. Açış konuşmasını yapan Kredi Yurtlar Müdürü Ferhat Tükel, Kurum olarak farkındalık eğitimimizin bu ay ki konusunu Muharrem ayı dolayısı ile aşure etkinliği olarak tertip ettik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.’’dedi. Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel Muharrem ayı hakkında öğrencilere kısa bilgiler verdiği programda Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da konuşmasında; “Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini Anadolu’yu parçalamak isteyen şer güçlerin bu günlerde boş durmadığını belirterek öğrencilerden Terör’den uzak durmalarını.” istedi. Müftü Demirel, programa katılan öğrencilere; “Biz insanlar başıboş yaratılmadık. Niçin gönderilmişiz kâinatın yaratıcısını tanımak için. Yaratılış gayemizi iyi bilmeliyiz” diyerek muharrem ayı hakkında ise; “Bu ay aşure günü olarak kutlanıyor. Aşure yardımlaşmanın simgesidir. Birliği, beraberliği dostluğu ifade ediyor. Bunun manevi bir değeri vardır.” Dedi. Program ,Seyit   Harun Cami  imamı Süleyman Koyuncu ve  Alaylar  cami imamı Hüsamettin  Günay’ın  seslendirdiği  ilahilerden sonra aşure  ikramı ile  sona  erdi.
Kredi Yurtlar Kurumu müdürlüğü (KYK) tarafından farkındalık eğitimi kapsamında Muharrem Ayı dolayısı ile etkinlik düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Konferans salonunda organize edilen program da Seydişehir İlahi gurubunun tasavvuf Müziği konser verdi ve Aşure ikramı yapıldı.

Programa, Kredi yurtlarda kalan öğrencilerin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet  Tutal, Seydişehir  Müftüsü Kemal  Demirel de katıldı.

Açış konuşmasını yapan Kredi Yurtlar Müdürü Ferhat Tükel, Kurum olarak farkındalık eğitimimizin bu ay ki konusunu Muharrem ayı dolayısı ile aşure etkinliği olarak tertip ettik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.’’dedi.

Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel Muharrem ayı hakkında öğrencilere kısa bilgiler verdiği programda Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da konuşmasında; “Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini Anadolu’yu parçalamak isteyen şer güçlerin bu günlerde boş durmadığını belirterek öğrencilerden Terör’den uzak durmalarını.” istedi.

Müftü Demirel, programa katılan öğrencilere; “Biz insanlar başıboş yaratılmadık. Niçin gönderilmişiz kâinatın yaratıcısını tanımak için. Yaratılış gayemizi iyi bilmeliyiz” diyerek muharrem ayı hakkında ise; “Bu ay aşure günü olarak kutlanıyor. Aşure yardımlaşmanın simgesidir. Birliği, beraberliği dostluğu ifade ediyor. Bunun manevi bir değeri vardır.” Dedi.

Program ,Seyit   Harun Cami  imamı Süleyman Koyuncu ve  Alaylar  cami imamı Hüsamettin  Günay’ın  seslendirdiği  ilahilerden sonra aşure  ikramı ile  sona  erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.