KÜÇÜK, TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASINDA İLÇEMİZİ TEMSİL ETTİ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2019 - 11:23, Güncelleme: 22.01.2019 - 11:23
 

KÜÇÜK, TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASINDA İLÇEMİZİ TEMSİL ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen 2019 yılı Türkiye Ekonomi Şurasına İlçemizi Temsilen Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'na İlçemizi Temsilen Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cemal KÜÇÜK, Meclis Başkanı Sn. Refik ŞENARSLAN ve Odamız Genel Sekreteri Sn. İbrahim ERKEK katıldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açılışta yaptığı konuşmada, cesur ve ezber bozan yeni yatırım hamlesinin Türkiye'yi küresel rekabette öne çıkaracağını belirtti. Hisarcıklıoğlu: "Bu tekerlek, bu tümsekte kalmayacak. Allah'ın izniyle yola devam edeceğiz. El birliğiyle Türkiye'yi yeniden tempolu büyüme sürecine kavuşturacağız." dedi.​ TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.  Şura’da iş dünyasının temsilcileri sorun ve çözüm önerilerini birinci ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar ile paylaşma imkânı buldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen 2019 yılı Türkiye Ekonomi Şurasına İlçemizi Temsilen Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'na İlçemizi Temsilen Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cemal KÜÇÜK, Meclis Başkanı Sn. Refik ŞENARSLAN ve Odamız Genel Sekreteri Sn. İbrahim ERKEK katıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açılışta yaptığı konuşmada, cesur ve ezber bozan yeni yatırım hamlesinin Türkiye'yi küresel rekabette öne çıkaracağını belirtti. Hisarcıklıoğlu:

"Bu tekerlek, bu tümsekte kalmayacak. Allah'ın izniyle yola devam edeceğiz. El birliğiyle Türkiye'yi yeniden tempolu büyüme sürecine kavuşturacağız." dedi.​

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Şura’da iş dünyasının temsilcileri sorun ve çözüm önerilerini birinci ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar ile paylaşma imkânı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.