KUDÜS İÇİN CUMA BULUŞMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2017 - 03:34, Güncelleme: 13.12.2017 - 03:34
 

KUDÜS İÇİN CUMA BULUŞMASI

Seydişehir Belediyesi öncülüğünde oluşturulan STK Platformu 15 Aralık Cuma günü Cuma namazından sonra Hükümet Konağı önünde “Kudüs’e Selam” basın açıklaması yapacak.

Basın açıklamasına tüm halkımız davet edildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “İsrail Kudüs’ü işgal girişimleri sebebi ile Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Sivil Toplum Kuruluşlarının yer aldığı “Seydişehir Sivil Toplum Platformu” tarafından (GÖNÜL BAĞI DER. ,GAZETECİLER CEM.,MEMUR SEN VE BAĞLI SENDİKALAR,TİC. VE SANAYİ ODASI, KÜÇ.SAN KOP., MİNİBÜSCÜLER KOOP., SAFA VAKFI, İHH , ŞOFÖRLER ODASI, SEYİMDER İHL, ESN.SAN.ODASI, ERDEMLER EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ, S.HARUN VELİ SOS. YRD, DİN ÖĞRETİMİ DERNEĞİ, İMAM HATİP PLATFORMU, ANADOLU GENÇLİK DER. , GÖKKUŞAĞI DER., ÇELİK İŞ SEN, DİN GÖREVLİLERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ, AV.ATICILIK.DER., SEYDİŞEHİR GENÇLİK DER, GÜLİSTAN DERNEĞİ , ŞEHİT VE GAZİ DER. , MÜSİAD ŞUBESİ) 15 Aralık Cuma Günü saat 13:45 de Muallimhane Camii, Hükümet Konağı önünde ortak basın açıklaması yapılacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız Kudüs’e Selam Basın Açıklamasına tüm halkımızı davet ediyoruz” denildi.
Seydişehir Belediyesi öncülüğünde oluşturulan STK Platformu 15 Aralık Cuma günü Cuma namazından sonra Hükümet Konağı önünde “Kudüs’e Selam” basın açıklaması yapacak.

Basın açıklamasına tüm halkımız davet edildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “İsrail Kudüs’ü işgal girişimleri sebebi ile Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Sivil Toplum Kuruluşlarının yer aldığı “Seydişehir Sivil Toplum Platformu” tarafından (GÖNÜL BAĞI DER. ,GAZETECİLER CEM.,MEMUR SEN VE BAĞLI SENDİKALAR,TİC. VE SANAYİ ODASI, KÜÇ.SAN KOP., MİNİBÜSCÜLER KOOP., SAFA VAKFI, İHH , ŞOFÖRLER ODASI, SEYİMDER İHL, ESN.SAN.ODASI, ERDEMLER EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ, S.HARUN VELİ SOS. YRD, DİN ÖĞRETİMİ DERNEĞİ, İMAM HATİP PLATFORMU, ANADOLU GENÇLİK DER. , GÖKKUŞAĞI DER., ÇELİK İŞ SEN, DİN GÖREVLİLERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ, AV.ATICILIK.DER., SEYDİŞEHİR GENÇLİK DER, GÜLİSTAN DERNEĞİ , ŞEHİT VE GAZİ DER. , MÜSİAD ŞUBESİ) 15 Aralık Cuma Günü saat 13:45 de Muallimhane Camii, Hükümet Konağı önünde ortak basın açıklaması yapılacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız Kudüs’e Selam Basın Açıklamasına tüm halkımızı davet ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.