Kuğulu beyaza büründü (videolu)

Türkiye 21.09.2022 - 20:01, Güncelleme: 22.09.2022 - 13:45
 

Kuğulu beyaza büründü (videolu)

Seydişehir de öğleden sonra dolu yağışı etkili oldu.

21 Eylül Çarşamba günü saat 15:30 sularında ilçe merkezinde başlayan yağmur yağışı Toros Dağları eteğinde bulunan Kuğulu mesire alanında yerini doluya bıraktı. Kısa sürede Kuğulu mesire alanı tamamen beyaza bürünürken dolunun ardından devam eden yağmur ise sokaklarda sele neden oldu. Şans eseri herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.  Seydişehir'de havaların soğumaya devam edeceği öğrenildi.
Seydişehir de öğleden sonra dolu yağışı etkili oldu.


21 Eylül Çarşamba günü saat 15:30 sularında ilçe merkezinde başlayan yağmur yağışı Toros Dağları eteğinde bulunan Kuğulu mesire alanında yerini doluya bıraktı.
Kısa sürede Kuğulu mesire alanı tamamen beyaza bürünürken dolunun ardından devam eden yağmur ise sokaklarda sele neden oldu. Şans eseri herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Seydişehir'de havaların soğumaya devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.