KUĞULU DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2016 - 11:35, Güncelleme: 08.06.2016 - 11:35
 

KUĞULU DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

Seydişehir Belediyesi, Kuğulu piknik alanında bulunan tiyatroda rehabilite çalışmaları başlattı.

Seydişehir halkı ve dışarıdan gelen misafirlerin gönül rahatlığı ile dinlenebileceği ve huzurlu bir ortamda keyifli bir gün geçirebilmesi için Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuğulu Piknik alanında başlatılan çalışmalar sürüyor…  Kuğulu piknik alanında bulunan tiyatro bölgesinde rehabilite çalışmaları yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal  “Ekiplerimiz tarafından Kuğulu piknik alanımızda bulunan şenliklerin ve eğlencelerin gerçekleştirildiği tiyatro alanımızda andezit taşı  uygulaması yapıyoruz. Aydınlatma direklerimizin sayısını çoğaltarak yaz akşamlarında da vatandaşlarımızın Kuğulu’da hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz” dedi. Seydişehir’in doğal mekânlara sahip Konya’nın en güzel ilçelerden biri olduğunu belirten Tutal “Allah’ın bahşettiği en güzel nimetlere sahip olan Seydişehir’ de  doğayla iç içe olabileceği ailesi ile vakit geçirebileceği bölgemiz Kuğulu piknik alanımızda yaptığımız çalışmalarla  vatandaşlarımzın  rahat etmelerini amaçlıyoruz’’dedi.
Seydişehir Belediyesi, Kuğulu piknik alanında bulunan tiyatroda rehabilite çalışmaları başlattı.

Seydişehir halkı ve dışarıdan gelen misafirlerin gönül rahatlığı ile dinlenebileceği ve huzurlu bir ortamda keyifli bir gün geçirebilmesi için Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuğulu Piknik alanında başlatılan çalışmalar sürüyor… 

Kuğulu piknik alanında bulunan tiyatro bölgesinde rehabilite çalışmaları yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal  “Ekiplerimiz tarafından Kuğulu piknik alanımızda bulunan şenliklerin ve eğlencelerin gerçekleştirildiği tiyatro alanımızda andezit taşı  uygulaması yapıyoruz. Aydınlatma direklerimizin sayısını çoğaltarak yaz akşamlarında da vatandaşlarımızın Kuğulu’da hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz” dedi.

Seydişehir’in doğal mekânlara sahip Konya’nın en güzel ilçelerden biri olduğunu belirten Tutal “Allah’ın bahşettiği en güzel nimetlere sahip olan Seydişehir’ de  doğayla iç içe olabileceği ailesi ile vakit geçirebileceği bölgemiz Kuğulu piknik alanımızda yaptığımız çalışmalarla  vatandaşlarımzın  rahat etmelerini amaçlıyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.