KUĞULU GÖLETLERİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2017 - 07:19, Güncelleme: 12.09.2017 - 07:19
 

KUĞULU GÖLETLERİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Seydişehir Belediyesi'nin havası, suyu, doğal güzellikleri ile insana huzur veren bir dinlenme yeri olan Torosların etekleri Kuğulu Park'ta bulunan mevcut göletlerde temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu’da yapılan gölet temizleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesinin çevre temizliği duyarlılığı ile ilgili olarak çalışmalarını aralıksız olarak   sürdürdüğünü,  çalışmalar kapsamında Kuğulu Mesire Alanındaki göletlerde  dip taraması yaparak temizleme  çalışmalarına  devam ettiğini kaydetti. Gökböget ve Büyük gölette başlatılan temizleme çalışmaları kapsamında yosun, ot ve çöp temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Mehmet Tutal, çalışmalarda çevre  temizliğinin ve su kalitesinin artırılmasının planlandığını söyledi. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte göletteki su seviyesinin azalması ve göletteki otların büyümesi üzerine böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal; "Yapılan bu çalışma ile gölette oluşan yosun ve otların aşırı büyümesi ile meydana gelen görüntü kirliğini ortadan kaldırmış olacağız. Ayrıca yapılan gölet temizleme çalışmamız ile suyun kalitesi yükseltilmiş olacak. Ayrıca Seydişehir Belediyesi çevre sağlığı  konusunda son derece önemli olan bu çalışma ile  burada yaşayan canlılar için mevcut  yaşam normlarının korunmasını da hedefliyor'' şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ
Seydişehir Belediyesi'nin havası, suyu, doğal güzellikleri ile insana huzur veren bir dinlenme yeri olan Torosların etekleri Kuğulu Park'ta bulunan mevcut göletlerde temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu’da yapılan gölet temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesinin çevre temizliği duyarlılığı ile ilgili olarak çalışmalarını aralıksız olarak   sürdürdüğünü,  çalışmalar kapsamında Kuğulu Mesire Alanındaki göletlerde  dip taraması yaparak temizleme  çalışmalarına  devam ettiğini kaydetti.

Gökböget ve Büyük gölette başlatılan temizleme çalışmaları kapsamında yosun, ot ve çöp temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Mehmet Tutal, çalışmalarda çevre  temizliğinin ve su kalitesinin artırılmasının planlandığını söyledi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte göletteki su seviyesinin azalması ve göletteki otların büyümesi üzerine böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal; "Yapılan bu çalışma ile gölette oluşan yosun ve otların aşırı büyümesi ile meydana gelen görüntü kirliğini ortadan kaldırmış olacağız. Ayrıca yapılan gölet temizleme çalışmamız ile suyun kalitesi yükseltilmiş olacak. Ayrıca Seydişehir Belediyesi çevre sağlığı  konusunda son derece önemli olan bu çalışma ile  burada yaşayan canlılar için mevcut  yaşam normlarının korunmasını da hedefliyor'' şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.